Mať kažý rok najnovší iPhone sa stáva realitou. Spoločnosť WESTech, ktorá prevádzkuje obchody iStores, prichádza s produktom, ktorý je určený pre podnikateľov. Ide o takzvaný Smart Leasing..

Vďaka Smart Leasingu si vlastne najnovší iPhone prenajímate na dobu 12 mesiacov s výhodnými splátkami. Po 12 mesiacoch si môžete iPhone vymeniť za najnovší iPhone, ktorý Apple uvedie na trh.  V súčasnosti je možné takto prenajať iPhone 7 a iPhone 6s. Vybavenie zmluvy a prevzatie iPhonov prebieha v ktorejkoľvek zo siedmich predajní iStores v nákupných centrách Avion a Polus Bratislava, City Arena Trnava, Mlyny Nitra, Európa Banská Bystrica, Forum Poprad a Aupark Košice.

istores_westech_2016_10_nowat

Smart Leasing je naša odpoveď na požiadavky zákazníkov, ktorí potrebujú mať v dobe rýchleho napredovania technológií vždy najvyspelejšiu techniku na udržanie náskoku a vysokej efektivity práce. Smart Leasing ich zároveň zbavuje starostí, čo s použitou technikou. Prémiové poistenie, ktoré je jeho súčasťou a naša technická podpora sa starajú o to, aby bolo zariadenie vždy v top stave. Smart Leasing je naozaj smart riešenie,“  uviedol Matej Sršeň, riaditeľ spoločnosti WESTech.

Podrobnejšie informácie prináša stránka na adrese www.istores.sk.

Značky:

Nechajte nám správu