Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

FightBox oznamuje, že King of Kings (KOK), jedna z najznámejších značiek v kickboxe, sa v sobotu 9. novembra 2019 o 19:00 SEČ vráti na akcii naživo v Liptovskom Mikuláši na Slovensku.

King of Kings sa vracia na Slovensko po minuloročnom úspešnom debute v krajine. Hlavným ťahúňom je zápas Majstrovstiev sveta v súčasnej ťažkej váhe medzi Martinom Pacasom a Poliakom Michałom Turyńskym. Obaja muži sú viacnásobní majstri sveta. Divízia ťažkej váhy KOK začína konečne opäť získavať na atraktivite. Majstrovstvá v ťažkej váhe prežívali v poslednom čase útlm a potrebujú výrazného šampióna. Uplynulé leto vyhral v Bosne Alexandar Dimovski turnaj WGP v ťažkej váhe KOK a ostrieľaný žoldnier kickboxu Dzevad Poturak získal európsky titul v ťažkej váhe KOK.

Na zozname je aj jeden z najoceňovanejších slovenských bojovníkov všetkých čias, Vladimír Konský. Konský bojoval vo svojej váhovej kategórii s niektorými zo svetovo najlepších bojovníkov a momentálne je na druhom mieste v divízii ľahkej váhy KOK. Jeho súper, Robert Vereyken z Anglicka je mladý, lačný a pripravený urobiť si meno porážkou veterána Konského. Kompletný zoznam večerných bojov nájdete nižšie.

Séria FightBox KOK Heroes

-60 kg, Boxing Rules, 3 x 3 min: Filip Barák (SK) vs. Siergeh Kiszka (PL)

-62 kg, Kickboxing Rules: Dominik Antl (SK) vs. Bohdan Kopkin (UKR)

-58 kg, Kickboxing Rules: Viktória Dočekalová (SK) vs. Michaela Káčerová (SK)

-81 kg, Boxing Rules, 3 x 3 min: Martin Oršuliak (SK) vs. Štefan Haluš (SK)

-75 kg, Kickboxing Rules: Jozef Hurák (SK) vs. Filip Rzondek (PL)

-85 kg, Boxing Rules: Adrián Valentín (SK) vs. Maciej Lisek (PL)

KOK World Series 2019 na Slovensku

-72.5 kg: Vladimír Konský (SK) vs. Robert Vereyken (UK)

-62 kg: Cyril Pažitný (SK) vs. Igor Tkacuk (UKR)

-95 kg: Ivan Bartek (SK) vs. Kevin Oumar (FR)

-71 kg: Mykola Gavryliak (SK) vs. Milan Kováč (SK)

Hlavný zápas, +95 kg, KOK Boj o titul v súčasnej ťažkej váhe

Martin Pacas (SK) vs. Michał Turyński (PL)

King of Kings prináša podujatia na najvyššej úrovni spájaním športovcov svetovej úrovne a najoddanejších fanúšikov bojových športov v najväčších arénach vo svete. KOK má vďaka svojej povahe, intenzite a spontánnosti širokú základňu fanúšikov a FightBox je vysielacím partnerom pre túto sériu udalostí.

Popri celosvetovom vysielaní na televíznom kanále FightBox TV vo viac ako 60 krajinách bude King of Kings dostupné aj on-line predplatiteľom služby FilmBox Live na adrese www.filmboxlive.com. Zmeny v zozname sú vyhradené.

Značky: