Spoločnosť LG má predstaviť nové hodinky s Wear OS a hybridným displejom.

Hodinky LG Watch Timepiece budú vybavené displejom, ktorý bude dopĺňať klasický ciferník v hornej časti korpusu. Ten bude z nehrdzavejúcej ocele. Hodinky by mali byť k dispozícii aj vo verzii Timepiece+, ktorú bude možné doladiť pomocou voliteľného 22 mm kovového, alebo silikónového remienka spolu s dvomi kolískami na nabíjanie.

Obe verzie budú ponúkať krytie IP68, teda odolnosť voči vode a prachu. Hrúbka 12,9 mm bude rozmerovo radiť tieto hodinky medzi modely Sport a Style.

LG Watch Timepiece budú kombinovať štýlové prevedenie so športovým nádychom. Obrazovka bude mať 1,2” priemer s rozlíšením 360 x 360 pixelov. Klasické ručičky hodiniek budú umiestnené nad displejom. Celkové rozmery sú 45.5 x 45.4 x 12.9 mm.

Vo vnútri hodiniek nájdete štvorjadrový procesor Snapdragon 2100 s 768 MB pamäťou RAM a 4 GB pamäte ROM. Tieto parametre ponúkala už aj verzia Sport. Z ostatných parametrov sú zaujímavé Wi-Fi, Buetooth 4.2, USB-C 2.0. NFC a GPS v tomto prípade budete hľadať márne. Batéria ponúkne kapacitu 240 mAh a analógová časť hodiniek by mala vydržať na jedno nabitie až 100 dní.

Predstavenie bolo očakávane dnes. Dostupnosť hodiniek by mala byť v priebehu júna.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Vieme, ako budú vyzerať hodinky LG Watch Sports

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.