Značka Rolls-Royce predstavila Skrinku na šampanské. Je to najnovší prírastok do portfólia doplnkov a príslušenstva značky Rolls-Royce. Dizajnérske oddelenie Rolls-Royce Bespoke Design Collective sa rozhodlo vytvoriť doplnok zameraný na znalcov, ktorý sa dokonale hodí do extravagantného prostredia od superjácht až po terasy súkromných rezidencií. Skrinka na šampanské dokonale dokreslí pohostinné posedenie s najbližšími priateľmi, rodinou, alebo s obchodnými spoločníkmi.

„Skrinka na šampanské od Rolls-Royce Motor Cars predstavuje moderný a neformálny doplnok do kolekcie príslušenstva. Jej výnimočnosť podčiarkuje to, že vznikla pod taktovkou spoločnosti Rolls-Royce Motor Car. Najlepšie materiály sa spájajú so špičkovými konštruktérskymi schopnosťami a vytvárajú nezameniteľný zážitok. Skrinka na šampanské je vyrobená pre tých, ktorí hľadajú niečo na vyzdvihnutie výnimočných okamihov v elegantnom a nevšednom vyhotovení, pričom zároveň ocenia neodolateľnú krásu mechanických zariadení.” Gavin Hartley, riaditeľ oddelenia Bespoke Design v Rolls-Royce Motor Cars.

Skrinka na šampanské je jasne rozpoznateľný Rolls-Royce, stelesnenie dôrazu na detail a príspevku k typickému remeselnému majstrovstvu ručnej výroby, čo sú charakteristické črty značky. Telo, vyrobené z mechanicky obrábaného hliníka a uhlíkových vlákien je potiahnuté čiernou prírodnou kožou Natural Grain s vytlačenou záhadnou soškou Spirit of Ecstasy a lemované dubovým drevom Tudor Oak. Ide o materiály, ktoré sa nachádzajú aj v automobiloch tejto značky. Prirodzene, ak si budete želať vytvorenie na mieru zvolenej farby, bude to možné.

Skrinka sa po stlačení tlačidla otvorí s veľkou dávkou očarujúceho pohybu a odhalí dokonale vytvorenú súpravu na šampanské pre štyri osoby. Vonkajší vrchnák sa premení na nádherný servírovací stolík z dubového dreva s laserom vyrezávanými intarziami z ušľachtilého kovu. Pod lakovaným dubovým stolíkom sa diskrétne schovávajú štyri bavlnené utierky s jemne vyšitými monogramami RR.

Skrinku osvetľuje stredový výklenok držiaci štyri ručne fúkané krištáľové flautové poháre na šampanské usporiadané tak, aby pripomínali motor V12. Každý pohár dopĺňa podložka z lešteného hliníka s vyleptaným monogramom RR.

Spolu so stolíkom sa automaticky otvoria aj boky skrinky, kde sa ukrývajú dva priečinky potiahnuté červenou kožou Hotspur Red z ponuky Rolls-Royce, v ktorých sa nachádzajú nádobky na kaviár, šampanské alebo drobné pochutiny. Chladiace boxy na šampanské vyrobené z čierneho anodizovaného hliníka a uhlíkových vlákien udržiavajú optimálnu teplotu nápoja a každý z nich nesie emblém RR.

K dispozícii je aj výbava na kaviár s dvoma chladiacimi boxmi na 30 gramové  plechovky. K tomu sa dodávajú dva boxy na blini, čo predstavuje vynikajúci gastronomický doplnok k vychladenému šampanskému. K vrchu priečinkov sú magneticky prichytené dve nádherné lyžičky Mother-of-Pearl s rúčkami z anodizovaného hliníka. Sú navrhnuté tak, aby neovplyvňovali výnimočnú chuť kaviáru. Ak by záujemca chcel pohostiť svojich spoločníkov nejakým iným nápojom, môžu sa v skrinke nachádzať aj porcelánové nádoby dômyselne ukryté v termálnych kapsuliach.

Kolekcia príslušenstva a doplnkov rozširuje možnosti individuálnych úprav ďaleko za medze automobilového luxusu a obsahuje výnimočné zberateľské kúsky navrhnuté tak, aby umocnili osobný zážitok s kvalitatívnymi štandardmi značky Rolls-Royce.

Skrinka na šampanské Rolls-Royce je dostupná prostredníctvom predajnej siete Rolls-Royce, pričom ceny sa začínajú od 37 000 britských libier (41 900 EUR) bez miestnych daní.

Značky:

Nechajte nám správu