Predalo sa viac ako 56 tisíc kusov, čo je trojnásobok odhadovaného predaja.

Hodinky TAG Heuer Connected patria medzi najluxusnejšie a najdrahšie modely inteligentných hodiniek so systémom Android Wear. Stoja 1500 dolárov a aby výrobca zvýšil záujem o ne, ponúkal každému kupcovi možnosť ich výmeny za klasické analógové hodinky. Inak povedané, ak by ste po pár týždňoch alebo po roku zistili, že nabíjanie Android Wear zariadenia každý deň vás nebaví a klasickým hodinkám sa nič nevyrovná, mohli ste ich vymeniť za iné TAG Heuer hodinky v rovnakej sume, resp. vo vyššej s príplatkom.

Ťažko povedať, či používateľov oslovila táto forma záruky alebo ich lákala kombinácia značky TAG Heuer a systému Android Wear. Faktom však je, že výrobca predal viac ako 56 tisíc kusov a trojnásobne prekonal očakávania. V máji predstaví nové modely, pričom plánuje predať 150 tisíc kusov.

Nové TAG Heuer hodinky budú mať kvalitnejšie displeje, podporu bezkontaktných platieb Android Pay, lepší GPS modul a dlhšiu výdrž batérie. V ponuke budú takisto hodinky s menšími rozmermi, ktoré budú určené ženám a pre ázijský trh.

Zdroj: Engadget

Prečítajte si aj:

Na prvý dotyk: Inteligentné hodinky TAG Heuer Connected so systémom Android Wear

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit