Žiadne nepraktické nasúvanie smarfónu do stojanu, ani zložitá manipulácia dvoma rukami, len priložiť smartfón na stojan vo vyhovujúcej polohe, spustiť navigáciu a vyraziť na cesty.

Testovali sme magnetický držiak do auta s gélovou prísavkou od Švédskeho výrobcu mobilného príslušenstva iDeal OF SWEDEN. Univerzálny magnetický držiak je vybavený dostatočne silnými magnetmi najvyššieho stupňa N52, aby udržal množstvo druhov smartfónov bez možnosti svojvoľného pádu zo stojanu. Stojan sme používali v aute niekoľko dní a nestalo sa nám, že by pripojený smartfón spadol zo stojanu a to ani pri zlých a hrboľatých cestách.

Držiak je dodávaný s dvomi 3M ultra tenkými kovovými doskami, ktoré môžu byť umiestnené (prilepené) na smartfóne alebo pod jeho krytom prípadne puzdrom. Pod krytom alebo puzdrom smartfónu nie je potrebné kovovú dosku lepiť, pokiaľ sa vám veľmi nepohybuje.

Stojan má na prispôsobenie polohy pripojeného zariadenia silný kĺb s 360° rotáciou a možnosťou nastavenia sklonu. Prísavka držiaku je z nových typov, čiže gélová a extra priľnavá. Možnosť stabilného uchytenia stojanu na množstvo podkladov – čelné sklo, palubná doska, stôl v kancelárii a pod. Touto vymoženosťou sa stáva držiak použiteľný aj mimo automobilu čo zvyšuje jeho hodnotu pre používateľa. Kompatibilita je so všetkými smartfónmy a s každým automobilom. Stojan je bezpečný a pripojené zariadenia z neho len tak nepadajú.

Cena magnetického stojanu je 29,90 €

Zapožičal : www.westech.sk

Verdikt TouchIT

Držiak je jednoduchý, pevný a vhodný na každodenné používanie bez komplikovanej manipulácie čo je jeho veľkou výhodou.

 

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE

Nechajte nám správu