Zľava až 10 % sa dotýka všetkých položiek, akciové znížené ceny na TOP produkty sa však budú meniť každý deň. A hoci je lockdown, nakúpiť výhodne sa dá online na www.planeo.sk v pohodlí domova a ešte v ten deň mať tovar aj doma.

V novoročnom výpredaji PLANEO Elektro môžete ušetriť stovky eur a kúpiť si niečo užitočné pre seba alebo rodinu. Vašu objednávku si vyzdvihnete osobne so službou Rezervuj a vyzdvihni ešte dnesv jednej z 52 predajní tejto najväčšej elektro siete. Ak chcete ušetriť čas, tovar vám PLANEO Elektro doručí priamo domov na miesto, ktoré si ukážete – pokojne aj na 7. poschodie do obývačky a to vďaka službe Rezervuj a dovezieme Ti nákup ZADARMO ešte dnes“.

„Zákazníci môžu za skutočne výhodné ceny nakúpiť tovar zo všetkých kategórií, ktoré máme v ponuke. Zľavu -10 % poskytujeme na všetok tovar, konečná výška zľavy môže byť omnoho vyššia, závisí to od konkrétneho produktu. Súčasťou výpredaja sú však aj TOP produkty, ktoré každý deň aktualizujeme a ich sa bude týkať špeciálna zľava. Akcie sa tak oplatí sledovať na webe každý deň,“ hovorí marketingový riaditeľ PLANEO Elektro Vitalij Fomenko. Zľavy sú nielen na veľké a malé domáce spotrebiče, hernú techniku, notebooky, mobily, ale aj na hobby či záhradnú techniku.

Z ponuky veľkého novoročného výpredaja PLANEO Elektro sme vybrali tieto tipy:

Televízor, ktorý poteší celú rodinu – to je OLED Android televízor PHILIPS 55OLED805/12 s rozlíšením 4K Ultra HD a uhlopriečkou 55 palcov. Má 3-stranný zabudovaný systém Ambilight+hue, herný režim, technológiu spracovania obrazu P5 AI Perfect Picture Engine, ultra vysoké rozlíšenie, široký farebný rozsah 99 % DCI/P3, Dolby Vision a predinštalované aplikácie, ako filmy Google Play, hudba Google Play, Google Search, YouTube, okamžité video Amazon, BBC iplayer, Netflix a množstvo ďalších funkcií.

Televízor Philips OLED 805

Televízor Philips OLED 805

Smart hodinky SAMSUNG Galaxy Watch SM-R800NZS Silver s GPS, gyroskopom, barometrom, akcelerometrom, svetelným senzorom aj snímačom srdcového tepu pozitívne rozvibrujú srdce nejedného športovca či nadšenca techniky. Hodiť sa však budú aj konzervatívnejšie založeným typom.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch

Americká chladnička sa zíde vždy, predovšetkým ak siahnete po modeli PHILCO PPL 5161 X. Dvojdverová chladnička triedy A+ má objem až 339 litrov, tiež LED displej so senzorovým ovládaním a množstvo parádnych funkcií, vďaka ktorým bude vaša domácnosť dostatočne zásobená nielen počas sviatkov. Určite oceníte režimy ako SuperCool, SuperFreeze, Holiday, Eco, No Frost, Multi-airflow, aby boli vaše potraviny čerstvé dlhšiu dobu. Navyše má aj alarm a detský zámok.

Chladnička PHILCO PPL 5161 X

Chladnička PHILCO PPL 5161 X

Ešte viac skvelých produktov nájdete na www.planeo.sk, nenechajte si teda ujsť novoročný výpredaj v našej najväčšej sieti elektro predajní.