Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Napätá doba prináša psychickú záťaž a nástup jari zase predstavuje skúšku našej imunity. Oba problémy pomáha riešiť pestrý výber bylinkových čajov TEEKANNE, ktoré prírodnou cestou bojujú proti stresu a podporujú pevné zdravie v mnohých ohľadoch. Vybrať si ten pravý podľa vlastného gusta nie je žiadny problém. Ponuka blahodarných byliniek a ich harmonických spojení je u TEEKANNE naozaj široká. Presvedčte sa sami!

TEEKANNE Rumančekový čaj

Niektoré bylinky vedia podporiť nielen telesné zdravie, ale aj rozbúrenú psychiku. Patrí k nim napríklad rumanček. Obdivuhodná bylinka s drobnými kvetmi upokojuje pošramotené nervy a pomáha nastoliť pokojnú myseľ a pozitívne rozpoloženie. Okrem toho s Rumančekovým čajom TEEKANNE lepšie prekonáte tráviace problémy, kŕče žalúdka či hnačku, a keďže má dezinfekčné účinky, ide o skvelú oporu počas nádchy, kašľa a prechladnutia.

TEEKANNE Medovka s citrónom

K upokojujúcim bylinkám, ktoré uvoľňujú psychické napätie a stres, patrí tiež voňavá medovka. Čaj z tejto skromnej rastlinky pôsobí ako príjemná uspávanka, vďaka ktorej si nespaví konečne oddýchnu a cez noc nerušene načerpajú novú energiu. Ku sviežej chuti tejto upokojujúcej rastlinky sa skvele hodia citrusové tóny, preto TEEKANNE spojilo obe tieto chute a na upokojenie v rušnej dobe plnej zvratov ponúka čaj TEEKANNE Medovka s citrónom.

TEEKANNE Šalvia

Pamätáte na istú mladú čarodejnicu a jej túžbu po odvare z babského ucha? V skutočnosti dychtila po čaji z liečivej šalvie! Ten posilňuje imunitu a vďaka dezinfekčným schopnostiam upokojuje boľavý krk, zapálené mandle, ďasná a dokonca pomáha aj proti hnačke. Schopnosti šalvie sú skrátka nedozerné, a preto je vhodné mať po ruke čaj TEEKANNE Šalvia so 100% obsahom tejto bylinky.

TEEKANNE Nature’s Best

Lahodnú zmes kvetov a byliniek ponúka čaj TEEKANNE Nature’s Best, s ktorým si môžu milovníci prírody vychutnať blahodarnú chuť nechtíka, lipy, rumančeka či ruže. Dohromady tvoria ukľudňujúci a osviežujúci nápoj, ktorý vie potešiť vždy, keď je čas na príjemné rozkvitnuté povzbudenie.

TEEKANNE Mountain Herbs

Svieža horská klíma dala vzniknúť jedinečnej zmesi TEEKANNE Mountain Herbs, vďaka ktorej sa môže šálka čaju premeniť na esenciu vysokohorskej prírody. Čistý vzduch a drsné počasie bylinky zocelili, a napriek tomu im neubrali na lahodnej chuti. Preto iste oceníte mix sladkého drievka, mäty, rumančeka či žihľavy, ktoré spolu predstavujú chutný kokteil plný zdravia.

Značky: