Motorola ponúka výnimočne rýchly smartfón Motorola moto g 5G na našom trhu v novej atraktívnej cene 249 eur.

moto g 5G otriasa tým, čo očakávate od strednej triedy smartfónov a zároveň pokračuje v trende Motorola sprístupňovať technológiu 5G siete za dostupnú cenu. Mobilná platforma Qualcomm Snapdragon 750G 5G s vysokým výkonom založeným na umelej inteligencii umožňuje využiť rýchlosť 5G siete. To znamená možnosť stiahnuť si obľúbené filmy behom niekoľkých sekúnd, bez prerušenia streamovať online hry a počas videohovorov sa budete cítiť ako naživo v miestnosti.

Smartfón je poháňaný batériou s kapacitou 5000 mAh, ktorá vám vydrží na jedno nabitie viac ako dva dni a procesor Snapdragon 750G zvyšuje energetickú účinnosť, takže sa môžete pripájať rýchlosťou 5G bez obáv z vybitia batérie.

moto g 5G disponuje systémom troch kamier so 48 Mpix snímačom a technológiou Quad Pixel pre živé a dynamické snímky, 16 Mpix hlavným selfie fotoaparátom a vďaka 128 GB vstavaného úložiska a 1 TB rozšíriteľného úložiska pomocou slotu na kartu microSD môžete mať v telefóne a pri sebe všetok svoj obľúbený obsah.

Až 6,7-palcový displej MaxVision FHD+ smartfónu moto g 5G urobí dobrý dojem vďaka technológii HDR10, ktorá poskytuje živé a realistické farby s vylepšeným jasom a kontrastom. Pomer strán 20:9 ponúka efektívny dizajn, ktorý elegantne pojme veľkú obrazovku.

Motorola moto g 5G je aktuálne dostupný za výnimočnú cenu 249 €.

Pozrite si našu recenziu moto G 5G

motorola moto g 5G: Najrýchlejšia sieť v telefóne do 300 eur (RECENZIA)

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu