Zariadenia motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition umožňujú podnikom podporovať zamestnancov pri sebavedomej, bezpečnej a profesionálnej práci.

Spôsob, akým pracujeme, sa zmenil a stále sa vyvíja, pričom nárast vzdialenej a hybridnej práce nahradil tradičný kancelársky formát. Podniky všetkých druhov a veľkostí musia svojim zamestnancom zabezpečiť bezpečnú, inteligentnú a efektívnu prácu, nech sú kdekoľvek. Prístup spoločnosti Motorola k inováciám, zameraný na zákazníka, zaisťuje, že zariadenia sú navrhnuté tak, aby spĺňali potreby dnešných podnikov. Predstavujeme Motorola edge 20 a Motorola Edge 20 Lite Business Edition, poháňané rýchlosťami novej generácie 5G, ultrarýchlym výkonom a zabezpečením integrovaným v každej fáze životného cyklu produktu, ktoré predstavujú správnu voľbu pre firmy.

Posilnená podpora pre produkt motorola edge 20 a motorola Edge 20 lite Business Edition

Motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition, ktoré bezpečne vracajú moc do rúk používateľov, podporujú zamestnancov, aby pracovali sebaisto a efektívne, pretože vedia, že sú chránení a vybavení pre nový svet hybridnej práce. Obe zariadenia sú zabezpečené systémom ThinkShield pre mobilné telefóny, ktorý je rozšírením portfólia ThinkShield spoločnosti Lenovo pre firemných zákazníkov a ponúka najlepšie funkcie zabezpečenia, správy, produktivity a služieb pre smartfóny vo svojej triede. Rozšírením rámca ThinkShield na mobilné telefóny Motorola a Lenovo prinášajú bezkonkurenčné riešenie, aby ponúkli kompletné služby pod jednou strechou, s bezpečnosťou, ktorá presahuje kategorizáciu zariadení.

Počnúc výrobou až po finálny produkt v podobe smartfónu, ThinkShield pre mobilné zariadenia je schopný ochrániť zariadenia pred malvérom, phishingom a inými bežnými sieťovými útokmi, s ktorými sa dnes firmy stretávajú, a to prostredníctvom obranných riešení založených na umelej inteligencii. Vďaka stále zapnutej správe a registrácii bez dotyku môžu používatelia jednoducho pridávať a ovládať zariadenia. Ako ďalšie vylepšenie funkcií zabezpečenia zariadení, motorola edge 20 a edge 20 lite Business Edition spĺňajú zabezpečenie na úrovni (USA) vlády**, a spĺňajú prísne požiadavky ioXt na bezpečnosť a transparentnosť.

Motorola edge20 Business Ediiton

Spoločnosť Motorola nedávno nadviazala partnerstvo so spoločnosťou Zimperium, globálnym lídrom v oblasti mobilnej bezpečnosti. Prispením Zimperia využíva platforma ThinkShield pre mobilné zariadenia ochranu založenú na strojovom učení v reálnom čase, aby nepretržite monitorovala správanie zariadenia a poskytovala špičkové forenzné služby na vykonávanie analýzy po útoku, čo predstavuje najkompletnejšiu ponuku zabezpečenia zo všetkých smartfónov Motorola. Užívatelia motorola Edge 20 a motorola Edge 20 lite Business Edition budú ťažiť z tejto dodatočnej úrovne zabezpečenia a dvoch inovácií operačného systému, troch rokov mesačných aktualizácií a troch rokov záruky*, ktoré ešte viac posilnia ich bezpečnosť.

Motorola edge 20 aj motorola edge 20 lite Business Edition sú odporúčané systémom Android Enterprise, čo uľahčuje škálovanie a podporu vašej mobilnej flotily so štandardnými funkciami bez ohľadu na to, koľko zariadení nasadíte. Funkcie spĺňajú prísne požiadavky na hardvér a softvér s konzistentným výkonom a používateľskými skúsenosťami.

Motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition sú pripravené na 5G, čo znamená, že podniky môžu naďalej podporovať zamestnancov s trvalým diaľkovým alebo hybridným fungovaním. Prakticky bez oneskorenia dokážu zvýšiť efektivitu zamestnancov pracujúcich mimo kancelárie a poskytovať pripojenie všetkým a všetkému, kdekoľvek. 

Vďaka funkciám Ready For dokážu motorola edge 20 a motorola Edge 20 lite Business Edition podporovať používateľov v produktivite tým, že ponúkajú lepšiu konektivitu. S motorola edge 20 Business Edition môžu zamestnanci svoj telefón a všetky jeho aplikácie bezdrôtovo pripojiť k externému monitoru a získať tak dokonalý zážitok z práce s počítačom. Vytvorte prehľadný pracovný priestor s jasným výhľadom na viac okien naraz a potom sa pustite do práce. Rýchlejšie písanie a odosielanie e-mailov, jednoduchšia úprava dokumentov, fotografií a videí alebo videohovory na väčšej obrazovke. Vďaka funkcii Ready For PC môžu zamestnanci pracovať efektívnejšie tým, že k telefónnym aplikáciám a súborom PC pristupujú na tej istej obrazovke, čo znamená, že nie je potrebné stále odomykať telefón a kontrolovať všetky aktualizácie správ. Pracujte na dvoch súboroch naraz a presúvajte súbory tam a späť medzi zariadeniami – zdieľanie je jednoduché a práca ľahšia.

Motorola edge20 Business Edition

Pracujte inteligentnejšie, nie ťažšie s motorola edge 20 Business Edition

Špičkový kamerový hardvér spoločnosti Motorola ponúka rozlíšenie Full HD a pokročilé sledovanie objektu. Ako prví v odvetví vám prinášame zážitok zo sledovania pohybu, aby ste si boli istí, že zostanete v zábere, čo je ako stvorené pre všetky dôležité prezentácie. Webová kamera, integrovaná v Ready For PC, bezproblémovo spolupracuje so službami videohovorov a platformami sociálnych médií na živé vysielanie. Môžete využiť aj ďalšie funkcie fotoaparátu ako napríklad ultraširoký objektív, aby sa do záberu zmestilo viac ľudí, čo sa skvelo hodí na tímové stretnutia. Motorola edge 20 Business Edition so 6,7-palcovým displejom Max Vision s technológiou HDR10 a OLED obrazovkou prináša krištáľovo čistý obraz, ktorý uľahčuje prezeranie pracovných dokumentov na ceste do práce alebo v práci.

Vysoká obnovovacia frekvencia 144 Hz prináša super plynulé sledovanie bez akéhokoľvek oneskorenia a umožní vám odpovedať na videohovory na cestách. Ultraľahká a iba 7 mm hrubá motorola edge 20 Business Edition je jedným z najtenších telefónov na trhu a aj najtenším 5G telefónom spoločnosti Motorola. Ak nie ste v práci, nemusíte sa starať o nabíjanie. Batéria so silou 4000 mAh je určená na cesty. Keď sa potrebujete rýchlo nabiť, využite 30-wattové nabíjanie TurboPower, ktoré vám poskytne 8 hodín energie iba za 10 minút. Ultrarýchly procesor Qualcomm Snapdragon 778G je navrhnutý špeciálne pre telefóny 5G s až o 55 % rýchlejšou grafikou a dvakrát rýchlejším výkonom s umelou inteligenciou. Vďaka 128 GB vstavanému úložnému priestoru máte dostatok miesta na videá, fotografie a všetky dôležité pracovné súbory. Zariadenie je kompatibilné s Wi-Fi 6E, čo znamená, že používatelia môžu využívať výhody nového spektra Wi-Fi 6 GHz, pripojiť sa ešte rýchlejšie a zvýšiť efektivitu ľudí pracujúcich mimo kancelárie s menším vybíjaním batérie.

Pracujte efektívnejšie s motorola edge 20 lite Business Edition

Motorola edge 20 lite vám ponúka šancu pracovať odkiaľkoľvek. So 6,7-palcovým displejom Max Vision HDR10+ s technológiou OLED pre krištáľovo čistý obraz si môžete svoje prezentácie, brožúry a videá prezerať tak, ako boli zamýšľané. Pripojte sa superrýchlymi rýchlosťami, nech ste kdekoľvek, bez zastavenia a dobitia. Batéria s kapacitou 5 000 mAh je jednou z najväčších spomedzi všetkých 5G smartfónov a zaistí vám celodennú výdrž na jedno nabitie. A keď sa potrebujete rýchlo dobiť; TurboPower 30 vám poskytne 12 hodín napájania už za 10 minút. Vďaka výkonnému procesoru MediaTek Dimenstity 720 získate maximálnu rýchlosť, ktorú využijete najmä medzi schôdzami a so 128 GB vstavaného úložiska si už nikdy nebudete musieť robiť starosti s odstraňovaním súborov.

Motorola sa snaží prinášať zmysluplné inovácie a posúvať priemysel vpred. V tomto duchu pokračuje aj predstavením zariadení motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition, doplnených o funkcie ThinkShield pre mobilné zariadenia, Ready For a Ready For PC, ktoré zákazníkom poskytnú bezpečnosť v tomto svete neustále rastúcich mobilných hrozieb, náročnejšej produktivity, správy zariadení a servisu.

Zdroj: Motorola

Prečítajte si aj:

Značky:

Nechajte nám správu