V predaji bude od konca januára.

Jedným z najzaujímavejších telefónov, ktoré boli predstavené na veľtrhu CES 2023 v Las Vegas, je Lenovo ThinkPhone od spoločnosti Motorola, ako znie jeho celý oficiálny názov. Tento smartfón predstavuje skĺbenie skúseností oboch spoločností a je určený primárne firemným zákazníkom.

Prejavuje sa to dôrazom na podnikové funkcie, ako je kompletný balík bezpečnostných a podporných funkcií, či možnosť jednoducho nasadiť telefóny ThinkPhone pomocou funkcie Zero Touch a spravovať celú flotilu smartfónov pomocou riešení správy zariadení, ako sú Moto OEMConfig a Moto Device Manager.

ThinkPhone tiež ponúka ikonické, prispôsobiteľné červené tlačidlo na bočnej strane pre okamžitý prístup k najdôležitejším firemným a súkromným aplikáciám a pokročilé prepojenie s notebookmi. Detailné informácie si môžete prečítať TU.

Ignorujúc firemné funkcie, Motorola Lenovo ThinkPhone je vybavený 6,6-palcovým pOLED FHD+ displejom, procesorom Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB RAM a 256 GB úložiskom. Nechýba trojitý zadný fotoaparát s 50 Mpx hlavným snímačom.

Lenovo na veľtrhu CES 2023 neoznámilo oficiálnu cenu telefónu. Podľa leakera Rolanda Quandta sa však ThinkPhone začne vo vybraných európskych krajinách predávať za cenu 999 eur a to od konca januára 2023. V niektorých krajinách bude telefón dostupný iba pre firemných zákazníkov. Konkrétne detaily o cene a dostupnosti na Slovensku zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: rquandt

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit