V Moustache sa odjakživa snažili, aby ľudia opustili prepravu autom a presedlali na bicykel. Chceli by, aby ľudia pocítili slobodu a radosť z pohybu a zároveň sa premiestnili kam treba.

Aby svoju snahu naplnili, museli vyvinúť bicykle, ktoré budú pre ľudí ústretové, otvorené k ich požiadavkám a nárokom. Mali by uľahčiť ich život pri jazde na krátku i dlhšiu cestu. Mali by rešpektovať cieľ cesty, čiže aj elegantnejšie oblečenie, ale aj dieťa či nákup pri sebe. Preto majú niektoré modely aj verziu s nízkym nástupom, aby sa pohyb pri nastupovaní na bicykel minimalizoval iba na prekročenie.

RÁM

Rám je základom každého bicykla a pri jeho navrhovaní si vyžaduje osobitnú pozornosť. Moustache spolu s predstavením nových ebajkov pre sezónu 2020 odhalil niektoré výrobné tajomstvá, ktoré vysvetľujú, prečo sú ich rámy alebo konštrukcie pre vloženie motora a batérie jedinečné!

 Nech žije integrácia!

Úlohou tohto projektu bolo nielen integrovať batériu, ale aj minimalizovať objemy. Konštruktéri museli optimalizovať každý uhol rámu, každé zaoblenie, každý milimeter. Chceli kontrolovať každý cm² trubice. A výsledkom je väčšia tuhosť a perfektná integrácia batérie, čo tiež dodáva ebajkom estetiku a eleganciu.

moustache 2020

  1. MANIPULÁCIA

Batéria má rukoväť, je ľahko inštalovateľná, ľahko vyberateľná, ľahko vymeniteľná a ľahko prenášateľná.

moustache 2020

2. OCHRANA

Batéria je integrovaná do rámu a je ním chránená pred vonkajším vplyvom. Blato tak ľahko odstránite.

3. moustache 2020SILA

Dizajn rámu a najmä priečnej trubice dodáva rámu veľkú tuhosť a pevnosť. Tento pozitívny výsledok sa dosiahne vďaka fazetám, plochám a okrajom rúry, ako aj vďaka optimalizovanému rezaniu.

moustache 20204. SCHOVANÉ KÁBLE

V tejto sezóne umožnilo použitie batérií Bosch PowerTube preskúmať technológiu rámov. Použitím rúr s trojitou dutinou Moustache dokázali zvýšiť tuhosť pri prechode z hornej rúry. Uľahčil sa tak tiež priechod káblov pre jednoduchšiu údržbu.

5. moustache 2020ADAPTÉR NA DLHŠIU BATÉRIU

Batérie Bosch PowerTube 400/500 Wh a 625 Wh nie sú rovnakej dĺžky. Pre Moustache žiadny problém. Vytvorili adaptér, aby medzi nimi zachovali vymeniteľnosť. Pridaním tohto adaptéra je možné ľahko vymeniť batérie rovnakého typu (horizontálne alebo vertikálne) a bez problémov prejsť napríklad z 500 Wh batérie na napríklad 625 Wh. Takže všetky nové rámy navrhnuté pre PowerTube sú kompatibilné s batériami 400, 500 alebo 625 Wh. Dokonca, špecifický tvar adaptéra umožňuje lepšie uchopenie batérie pri manipulácii s ňou.

moustache 20206. „MAGIC GRIP CONTROL“

Za týmto menom sa skrýva mnoho rokov jazdy, testovania, intenzívnych hodín vývoja. Aktuálna je už pätnásta verzia tlmiča, ktorý stráži odskoky. Tlmič z dielne Moustache je anodizovaný, čím sa znižuje trenie a zvyšuje jeho citlivosť. Vďaka prepracovanému toku oleja je tlmič stále držaný vysoko vo zdvihu. V závislosti intenzity nárazu otvára tlak oleja distančné platničky vysokorýchlostného prietoku viac alebo menej a dynamicky reguluje spätné nárazy, čo vedie ku konštantnému pritláčaniu kolesa k povrchu. Výsledkom je výborný grip zadného kolesa pri stúpaní aj pri zjazde.


BOSCH

V Moustache Bikes si vybrali motory Bosch

Moustache verí, že výkon, kvalita a služby je nevyhnutný základ. Preto spojenie so spoločnosťou Bosch je založené na zdieľaní týchto rovnakých hodnôt. Dnes je Bosch najvýkonnejším systémom na trhu a vyrába sa v Európe.

  1. boschACTIVE LINE PLUS SYSTEM

Je pružný, ekonomický a progresívny. Ideálne na každodenné použitie do mesta. Nový motor Bosch Active Plus je úplne prirodzený, tichý, ľahký a spoľahlivý, poskytuje cyklistom radosť z jazdy. Maximálny krútiaci moment môže dosiahnuť 50 Nm, čo ponúka postupné zrýchlenie a ideálnu pomoc pre jazdu v meste alebo prímestské výlety.

  1. boschNOVÝ PERFORMANCE LINE SYSTEM

Je to najuniverzálnejším motorovým systémom Bosch: či už ide o rýchlu jazdu po poľných cestách, presuny do práce, alebo o aktívnom oddychu výlete, vždy ponúka v správny okamih správnu úroveň pomoci. Je spoľahlivý, tichý a elegantný, zaručuje pohodlné šliapanie do rýchlosti 25 km/h a očaruje jazdcov svojím prirodzeným chovaním pri šliapaní. Vďaka športovému krútiacemu momentu 65 Nm a neuveriteľne vysokému výkonu prinesie motor primeranú asistenciu aj v horách.

  1. boschNOVÝ PERFORMANCE LINE CX SYSTEM

Najvýkonnejší motor Bosch je určený pre náročných cyklistov. Má nízku hmotnosť, kompaktnosť a minimálny odpor pri šliapaní do pedálov. Je kompaktný, ľahký a výkonný. V režime eMTB dáva jazdcovi v danom okamihu vždy potrebnú silu. Motor Performance Line CX má neuveriteľne pôsobivé zrýchlenie, reaguje okamžite a je schopný zlepšiť kontrolu jazdca nad elektrobicyklom. Nový motor Performance Line CX je vyrobený pre každého, kto má pocit, že bicyklovanie je jeho druhým domovom.

  1. bosch purionPURION DISPLEJ

Kompaktný a efektívny. Je to kompaktné ovládanie typu All-in-one na ľavej strane riadidiel. V jednom zariadení tak máte obrazovku i ovládanie prepínania asistencií. Je ideálny pre každého, kto sa chce sústrediť len na základné informácie: stav nabitia, rýchlosť, režim jazdy, autonómiu, vzdialenosť momentálnej jazdy a celkovú vzdialenosť.

  1. bosch intuviaINTUVIA DISPLEJ

Jasný a inteligentný. Intuvia ponúka optimálne užívateľské pohodlie. Jeho použitie je intuitívne a obrazovka ponúka vynikajúcu čitateľnosť aj na slnku. Preto môžete vždy sledovať údaje o jazde. Intuvia vám poskytne veľmi presné informácie o vašej rýchlosti, prekonanej vzdialenosti, dĺžke jazdy a aktuálnej autonómii. Intuvia sa dá optimálnym spôsobom ovládať aj s ľavým palcom.

  1. bosh kiox KIOX DISPLEJ

Športové a prepojené. Kiox je nový displej vyrobený pre ambicióznych športových cyklistov. Má všetky funkcie počítačového rozhrania a zároveň otvára bránu do digitálneho sveta pre elektrocyklistov vďaka aplikácii pre smartfóny. Celá jazda je vždy viditeľná na farebnej obrazovke. Kiox vie ukladať všetky cesty a tiež odosiela všetky dôležité údaje do online portálu eBike Connect prostredníctvom smartfónu pripojeného k Bluetooth. Kiox je jedným za najideálnejších spoločníkom pre každý výlet.

bosh kiox

7. MOŽNOSTI KIOX LOCK

Nová prémiová funkcia zámku robí z displeja Kiox kľúč, aby zabezpečil bezpečnosť bicykla. Ide to prepracovaný doplnok klasického mechanického zámku.

Nechajte nám správu