Aj keď spoločnosť doteraz neoznámila presný dátum, uvedenie hodiniek malo v týchto dňoch už prebehnúť.

Napríklad v čase predstavenia modelu OnePlus 8T. Projekt sa však dostáva do fázy s neznámym dátumom predstavenia, čo môže pokojne znamenať, že nové hodinky spoznáme až budúci rok. Začiatkom mesiaca samotný OnePlus počas OnePlus 8T eventu naznačil, že už v blízkej budúcnosti by mali byť predstavené inteligentné hodinky, ktoré budú niesť označenie OnePlus Watch.

Zdroj uvádza, že výroba alebo vývoj softvéru mohli spôsobiť ďalšie oneskorenie. Na základe načasovania je možné, že OnePlus bude pritom stále schopný dostať tento produkt na trh ešte pred Vianocami. 

Minulý mesiac sa objavila správa, ktorá sa pohrávala s dizajnom hodiniek. Tie od OnePlus si vraj mali dizajn prepožičať od Vivo Watch, ktoré boli predstavené v septembri. OnePlus môže vo svojom modeli použiť najnovšiu platformu Snapdragon Wear 4100. Nie je pritom vôbec vylúčené, že pri zachovaní priaznivej ceny a výkonu, siahne aj po staršom čipsete Snapdragon Wear. 

Po nových smartfónoch, slúchadlách  a príslušenstve už iba nové hodinky, ako jediné, chýbajú v základnej ponuke spoločnosti.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Apple chce konkurovať Googlu: Vraj pripravuje vlastný vyhľadávač

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.