Na trh prídu koncom roka.

Pred necelými dvoma týždňami sa na internete objavili uniknuté fotografie fitness náramkov Fitbit Charge 2 a Flex 2. Výrobca tieto zariadenia teraz oficiálne oznámil a prisľúbil softvérovú aktualizáciu pre modely Fitbit Blaze a Fitbit Alta.

Fitbit_nowat

Charge 2 ponúkne 4-násobne veľký displej v porovnaní s pôvodným modelom. Na dotykovom displeji bude zobrazovať všetky štatistky, ako sú počty krokov, tep, spálené kalórie a ďalšie informácie. Podobne ako ostatné Fitbit náramky, aj Charge 2 sleduje váš spánok a funguje ako budík. Nechýba pripomenutie toho, že dlho sedíte na zadku. Novinkou sú prémiové náramky z kože a ďalšie príslušenstvo.

Výrobca udáva výdrž batérie 5 dní a veľký displej využijete aj pri čítaní emailov a správ zo spárovaného telefónu. Nová funkcia Relax váš naučí správne dýchať, koncept je podobný aplikácii Breathe pre hodinky Apple Watch (je súčasťou aktualizácie systému watchOS 3).

Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2 je o 30% menší v porovnaní s predchodcom. Výrobca sa v tomto prípade spolieha na minimalistický dizajn a zobrazovanie informácií prostredníctvom LED diód. Zariadenie je odolnejšie, chváli sa odolnosťou voči vode do hĺbky 50 metrov. Popis produktu naznačuje, že ho využijete aj pri plávaní – odolnosť voči vode totiž vždy neznamená, že s náramkom môžete aj plávať.

Flex 2 sa bude predávať za 99,95 eur a na trh sa dostane v októbri. Charge 2 stojí 159,95 eur, na trh sa dostane koncom septembra. Oba náramky budú dostupné vo viacerých farbách, k dispozícii bude aj spomínané prémiové príslušenstvo s cenovkou až na úrovni 300 dolárov.

Zdroj: macrumors

Prečítajte si aj:

Unikli fotky inteligentných náramkov Fitbit Charge 2 a Fitbit Flex 2

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit