Najlepší deň na nákupy Black Friday sa v predajniach PLANEO Elektro už začal. Čakať nie je na čo, za takéto ceny už tak skoro nenakúpite.

Ak potrebujete nový spotrebič, zišiel by sa vám nový notebook, začínate nakupovať vianočné darčeky alebo si chcete len tak sami pre seba spraviť radosť, Black Friday je na takéto nákupy ako stvorený. Skôr, než sa začne masové nakupovanie, zájdite radšej na PLANEO Elektro. V 52 kamenných predajniach po celom Slovensku a na www.planeo.sk vás už čakajú zľavy až do výšky 64 %. K tomu doprava úplne zadarmo po prvé dvere v rámci celého Slovenska, alebo pri kúpe veľkých spotrebičov na predajniach možnosť využitia dopravy priamo domov, v rámci ktorej vám tovar prinesú až do bytu. Váhať sa tentoraz nevypláca.

Najlepší darček pre chlapcov

Keď váš malý syn či vnuk uvidí pod stromčekom ozajstnú policajnú motorku aj s majákmi, klaksónom a zvukom motora, ktorá tam čaká iba naňho, budú to Vianoce, na ktoré nikdy nezabudne. Rýchlosťou 3 ÷ 5 km/h povozí dieťa do 30 kg na jedno nabitie 1 ÷ 1,5 hodiny. Kedy inokedy mu dopriať takýto darček, ak nie teraz? Veď v rámci Black Friday v PLANEO Elektro stojí elektrická motorka pre deti BMW RT-P namiesto 219,90 iba 169 eur.

Grilovacia sezóna nekončí

S kontaktným grilom Sencor SBG 6231SS môžete grilovať 365 dní v roku. S troma nepriľnavými grilovacími doskami ugrilujete mäso, zeleninu aj sendviče. Že nemáte skúsenosti? Automatické senzory sa postarajú o vždy perfektný výsledok. A na rozdiel od vonkajšieho grilu vám odpadá prácne čistenie: dosky jednoducho prenecháte umývačke riadu! Z pôvodnej ceny 168 eur je v PLANEO Elektro teraz iba za 79,99 €. Tak čo si ugrilujete ako prvé?

Káva lepšia ako z kaviarne

Kávičkári vedia, že najlepšia káva je z kvalitného pákového kávovaru. Pokiaľ ide o značku SAGE, je to vždy dobrá voľba. Pákové espresso SAGE SES500BTR je na extrakciu pripravené za neuveriteľné 3 sekundy a jej dĺžku si nastavíte podľa seba. Teplotu mlieka a mliečnej peny si môžete zvoliť na 3 úrovniach, prebytočná voda sa z výhrevného systému vypustí sama a množstvo ďalších funkcií vám skvalitní pôžitok z aromatického nápoja. TOP kvalita je teraz o 40 % bližšie – bežná cena 499 eur sa v PLANEO Elektro znížila na 299 eur.

Aj dámy si prídu na svoje

Dámy dobre vedia, že žehliť vlhké vlasy je priveľké riziko. Pokiaľ ich ale nežehlíte žehličkou na vlasy BaByliss ST389E, určenou na úpravu suchých aj mokrých vlasov. Šesť regulácií teploty pre ochranný a intenzívny režim, zaoblený dizajn, profesionálne extra dlhé doštičky s chladnou špičkou a povrch Diamond ceramic zaručujú jednoduchú a rýchlu prácu s krásnym efektom žiarivých vlasov. Tak prečo si ju nekúpiť, zvlášť keď teraz stojí namiesto 74,90 € iba 39,99 €?

Nájdite viac na www.planeo.sk

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu