Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka Niceboy rozširuje svoje portfólio o novú univerzálnu autokameru PILOT XRS. Novinka na trhu poteší bohatou výbavou v čele s Full HD rozlíšením pri 30 fps, objektívom so svetelnosťou f/1,8, praktickým magnetickým držiakom, 2,45″ LCD displejom a zabudovaným WiFi.

Natáčanie v reálnom Full HD rozlíšení, so širokým uhlom záberu 150°, pri frekvencii 30 snímok za sekundu, je už dnes nevyhnutným štandardom pre kvalitný záznam jazdy. Nová autokamera Niceboy preto v prvom rade stavia na jednoduchú manipuláciu a intuitívne ovládanie.

Okamžitá inštalácia vďaka magnetickému uchyteniu

Kamera je vybavená držiakom so silným magnetickým uchytením, vďaka ktorému je prakticky okamžite pripravená na natáčanie a pevne drží na čelnom skle. Intuitívne a bezpečné ovládanie kamery zaručuje zabudované WiFi a prepojenie s mobilnou aplikáciou. Nastavenie a ovládanie kamery, rovnako ako sťahovanie nahraných videí tak prebieha jednoducho bez nutnosti použitia káblov. Ku kamere je možné prikúpiť aj GPS modul, ktorý zaistí doplnkové funkcie, ako je sledovanie prejdenej trasy a polohy vozidla na Google mapách alebo záznam rýchlosti počas cesty.

Kvalitný záznam jazdy aj v noci

Autokamera Niceboy PILOT XRS je vybavená celoskleneným, šesťvrstvovým objektívom a pýši sa svetelnosťou f/1,8, na kvalitný záznam jazdy aj v noci. Kamera navyše disponuje technológiou WDR, vďaka ktorej lepšie sníma obraz v kontrastných svetelných podmienkach. To znamená, že lepšie sníma detaily v tmavých aj svetlých miestach.

Kompaktné rozmery

Kamera váži iba 66 gramov a má prívetivé rozmery (70,1 × 47,2 (86,3 s držiakom) × 35,1 mm), vďaka ktorým nebráni vo výhľade. Je vybavená 2,45-palcovým IPS displejom, na ktorom je možné si kedykoľvek prehrať alebo nastaviť video. Ten je navyše vybavený režimom jeho vypnutia v prípade nočných jázd.

Malé veľké veci, ktoré oceníte

Kamera je ďalej vybavená G-senzorom, ktorý chráni pred nečakanou stratou dát. Pri náraze alebo náhlej zmene pohybu senzor nahrané video uzamkne a zabráni nechcenému prehraniu a následnému zmazaniu. Pričom zábery sa nahrávajú do slučky a samy sa pri naplnení pamäťovej karty automaticky premazávajú. Kamera obsahuje aj funkciu detekcie pohybu, ktorá pri zachytení pohybu spustí sama nahrávanie. Pohybový senzor funguje aj v rámci parkovacieho režimu.

Súhrn kľúčových vlastností:

  • Reálne Full HD rozlíšenie (1 920 × 1 080) pri 30 fps
  • Veľmi dobrá svetelnosť f/1,8 podporujúca kvalitu nočných záberov
  • Magnetický držiak na jednoduchú manipuláciu s kamerou
  • Technológia WDR na natáčanie pri kontrastných svetelných podmienkach
  • G-senzor na ochranu záznamu proti zmazaniu
  • Detekcia pohybu
  • Parkovací režim
  • WiFi s možnosťou prepojenia kamery s aplikáciou
  • 2,45-palcový IPS displej s funkciou vypnutia displeja na nočné jazdy
  • Viacjazyčné menu (vrátane slovenčiny)
  • GPS modul (možné dokúpiť)

Niceboy PILOT XRS kúpite u všetkých veľkých predajcov za 156 €

Viac informácií nájdete na www.niceboy.sk

Značky: