Americká spoločnosť Nike posilňuje svoje partnerstvo s Apple. Po tom, čo minulý mesiac predstavila špeciálnu edíciu inteligentných hodiniek, prichádza teraz pre zmenu so 4 novými štýlovými náramkami.

Štýlový spoločník pre bežcov. Tento prívlastok dostali nedávno predstavené inteligentné hodinky Apple Watch NikeLab, ktoré zaujmú výraznou integráciou s aplikáciou Nike+ Run Club či vodotesnosťou až do hĺbky 50 metrov. Týmto počinom spolupráca dvoch amerických gigantov zjavne nekončí. Pri príležitosti spustenia predaja bežeckých topánok Air VaporMax Flyknit sa Nike rozhodlo uviesť do predaja aj 4 celkom nové náramky, ktoré s nimi dokonale ladia.

Apple Watch NikeLab

Ide o tzv. „Day to night“ kolekciu tenisiek, ktoré sa oficiálne dostanú do predaja v USA začiatkom júna s cenovkou 190 dolárov. Novú kolekciu tvoria 4 náramky, 2 sú určené pre pánov s odtieňmi modrej farby a 2 skôr pre dámy s odtieňmi fialovej, respektíve ružovej farby. Čo sa týka dizajnu, ten zostal rovnako perforovaný, ako pri pôvodne známych náramkoch edície Apple Watch Nike+.

Nové náramky spolu s teniskami Air VaporMax Fyknit

Nike sa vyjadrilo, že predaj náramkov spustí paralelne s predajom novej kolekcie tenisiek. Cena je nastavená na 49 dolárov. Dostupné budú prostredníctvom oficiálnych weboch oboch výrobcov, www.apple.com aj www.nike.com. Ktorú kombináciu by ste si vybrali vy?

Nová edícia tenisiek Air VaporMax Flyknit

 

Zdroj: 9to5Mac

Partnerom rubriky e-Zdravie je mobilná aplikácia Dôvera. Pre viac informácií kliknite sem.