Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

 Od 30. júna 2022 bude nová aplikácia BMW Add-On Mobility prevádzkovaná spoločnosťou SIXT k dispozícii v Nemecku, Belgicku a Luxembursku, čím sa pre zákazníkov BMW a MINI z BMW Group a v spolupráci so spoločnosťou SIXT pridá ďalšia digitálna prémiová možnosť.

Zákazníci si teraz môžu prenajať vozidlá priamo od SIXT len niekoľkými kliknutiami prostredníctvom novo vyvinutej aplikácie. „Aplikácia BMW Add-On Mobility poskytuje našim zákazníkom prístup k presne takému vozidlu, ktoré v daný čas potrebujú, či už je to kabriolet na cesty do mesta alebo pohon všetkých kolies do hôr. Vytvorili sme dokonalý doplnok k vášmu vlastnému vozidlu – na každodenné používanie aj na dovolenku,“ hovorí Jens Thiemer, senior viceprezident pre zákazníkov a značku BMW. „Tí, ktorí jazdia v každodennom živote napríklad na elektromobile, si teraz môžu pomocou aplikácie BMW Add-On Mobility rezervovať BMW alebo MINI s účinným spaľovacím motorom na cestovanie na dlhé vzdialenosti. Týmto spôsobom podporujeme našich zákazníkov pri prechode na e-mobilitu a zohrávame svoju úlohu pri zmene mobility,“ dodáva Marcus Krieg, vedúci oddelenia mobility a energetických služieb v BMW Group.

Exkluzívne výhody pre používateľov aplikácie

Uskutočnenie rezervácie v aplikácii BMW Add-On Mobility poskytuje používateľom prednostný prístup k vozidlám BMW a MINI z flotily SIXT a k atraktívnym benefitom. Nico Gabriel, prevádzkový riaditeľ (COO) v Sixt SE, vysvetľuje: „Vďaka novej aplikácii BMW Add-On Mobility zvyšujeme dosah našich služieb mobility a umožňujeme zákazníkom zacieliť používanie našich flexibilných a podľa potrieb riešení mobility s vozidlami BMW a MINI. Tento krok upevňuje naše dlhoročné partnerstvo s BMW Group a ďalej rozširuje našu prémiovú pozíciu.“

Značky: