V novom Ondrejovom svete sa pozrieme ešte na výstavu CES v Las Vegas. Otvorene povedané, neexistuje žiadne iné miesto na svete, kde by ste videli, toľko vecí, nad ktorými vám zastane mozog, ako práve tu. Jednoducho, je to Vegas.

Pozrieme sa na to, ako Samsung vymyslel niečo, čo tu ešte nebolo a pritom je to tak jednoduché. Je to Space Monitor, ktorý vám ušetrí priestor na preplnenom pracovnom stole. A Samsung len zmenil podstavec a zrazu je na svete vec, o ktorú sa zaujímali všetci svetoví novinári.

Prichádza privárnička Home Brew od LG. Pivo si z nej urobíte z kapsulí a navarí vám 5 litrov tohto lahodného moku. No, tešíme sa na test, zatiaľ to vyzerá ako kávovar a tí, čo majú radi pivo nad tým skôr ohŕňajú nosom.

Čínsky koncert Byton sa rozhodol schovať do vrecka elektromobily od Tesla a prichádza so super vybaveným elektromobilom za 45 000 dolárov (bez dane). Tesla reaguje príchodom lacnejších modelov.

Už nielen hodinky budú merať vaše kroky, je tu opasok od firmy Welt, ktorý bude sledovať aj váš obvod pása a poradí vám, ako sa stravovať. Existuje vo viacerých farbách a je pre mužov aj ženy. Nakoniec sme sa pozreli na kameru, ktorú umiestnite na ošatenie novo narodeného dieťaťa. A to si o pár rokov bude môcť pozrieť, ako ste sa oň ako rodičia vlastne starali.

Príjemné sledovanie

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu