Aktuálne počasie priam láka pozrieť si prehľad týždňa v troch minútach a tak tu je pre vás Ondrejov svet. Dnes sa pozrieme na nevyhlásenú vojnu o to, kto príde skôr so skladacím telefónom. Ten zatiaľ voláme mačkopes. Svoje želiezka v ohni už ukázali najprv Samsung a o niekoľko dní po tom aj Huawei. Zatiaľ čo Samsung ho ukázal na reálnom produkte, Huawei na efektnom videu,.

Pozrieme sa aj na to, ako vyzerá ultrarýchla nabíjačka na čerpacej stanici Slovnaft pri obci Budča. Tá by mala najmodernejší elektromobil nabiť za 15 minút na 400 km, ale na to si ešte nejakú chvíľku počkáme.

A čo policajti? Tí pravdepodobne dostanú smartfón so špeciálnou čítačkou na to, aby si mohli priamo na mieste overiť pravosť dokladov. Našej pozornosti neušlo ani založenie banky 365.bank, pričom pri zakladaní účtu sa overuje vaša identita cez videohovor. Na záver si ešte pripomenieme Čierny piatok na Slovensku.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu