Čínska spoločnosť predstavila svoj prvý fitnes náramok už v januári.

Na prvé inteligentné hodinky spoločnosti pritom stále čakáme. Tie spoznáme už 23. marca, pretože budú predstavené spolu so smartfónmi série OnePlus 9. Generálny riaditeľ spoločnosti Pete Lau potvrdil, že hodinky ponesú názov OnePlus Watch a budú poskytovať „bezproblémové pripojenie“ medzi zariadeniami OnePlus vrátane smartfónov a ďalších zariadení z portfólia spoločnosti. Správa z oficiálneho účtu OnePlus na Twitteri potvrdila, že hodinky OnePlus Watch budú mať kruhový ciferník, údajne s priemerom 46 mm.

Generálny riaditeľ spoločnosti OnePlus ďalej uviedol, že hodinky OnePlus Watch prinesú „najlepší zážitok vo svojej triede za dostupnú cenu“, hoci cena zostáva stále neznáma. Pete Lau tiež zdieľal na Twitteri dvojsekundový videoklip, ktorý potvrdzuje kruhový dizajn hodiniek. 

OnePlus Watch nebudú využívať operačný systém Google Wear OS a namiesto neho budú dodávané s operačným systémom založeným na RTOS, ktorý je podľa slov spoločnosti lepšou voľbou pre veľa používateľov. 

OnePlus zatiaľ podrobne neinformovalo o parametroch hodiniek. Spoločnosť ďalej potvrdila, že hodinky budú vybavené počítadlom krokov a monitorom srdcového tepu. OnePlus Watch budú dostupné v čiernej a striebornej farbe a budú vybavené snímačom SpO2, detekciou tréningu, sledovaním spánku a 4 GB interného úložiska.

Hodinky budú dostupné aj vo verzii s LTE.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Android Auto: Stiahnite si novú aktualizáciu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.