Obchodný reťazec svoje služby zlepšuje už 25 rokov. 

Najnovšie sa ponuka v službe Tesco Online nákupy rozšírila o možnosť doručenia nákupu už v deň objednávky. Aktuálne je táto možnosť k dispozícii v Bratislave a čoskoro bude dostupná aj vo všetkých dovozových lokalitách. Výhodou Tesco Online nákupov je výborná a stále rozširujúca sa dostupnosť naprieč celým Slovenskom a najširší sortiment potravín i ďalších výrobkov. 

Online nákupy šetria čas

Nakupovania so službou Tesco Online nákupy je čoraz obľúbenejšie a neustále sa rozširuje. Umožňuje nakupovať z pohodlia domova kedykoľvek, bez stresu a s ponukou, ktorá je doslova pod palcom. Hlavným benefitom služby je úspora času, ale aj možnosť plánovať si nákupy vopred. Nemusíte tak stáť v rade pri pokladni a svoj nákup dostanete v presne vybranom čase.

Oproti kamenným Tesco predajniam má služba Online nákupy nezmenené ceny a ponúka najširší sortiment obsahujúci vyše 15-tisíc produktov. Cena i kvalita týchto produktov sú rovnaké ako pri osobnom nákupe. Sú starostlivo vyberané, aby bol zákazník pri doručení objednávky spokojný s garantovanou čerstvosťou a kvalitou, o ktorú sa stará vyškolený personál.

Tesco Online nákupyZdroj: TOUCHIT

Klikni&Vyzdvihni

Zmenou prešla aj služba Klikni&Vyzdvihni. Zákazníci po novom môžu v hlavnom meste využiť novinku, ktorá im po vytvorení a zadaní online objednávky umožní nákup vyzdvihnúť vo zvolenom čase a vo vybranom obchode Tesco, dokonca už aj v rovnaký deň. Táto možnosť je dostupná zatiaľ iba v Bratislave.

Služba, ktorá napreduje

Tesco Online nákupy dokážu pružne reagovať na meniace sa potreby slovenských zákazníkov. Svedčia o tom aj zmeny, ktorými služba už prešla.

Zvýšenému záujmu zo strany zákazníkov sa prispôsobila aj kapacita pre Online nákupy, ktorá sa v spolupráci s externým logistickým partnerom citeľne navýšila. To umožnilo rozšíriť aj ponuku nepotravinového tovaru o nový sortiment potrieb pre domácnosť, papiernictva, malých domácich elektrospotrebičov a elektrických výrobkov pre osobnú starostlivosť, batérie, žiarovky či hračky pre deti. Všetko je možné doručiť ekologicky bez plastových tašiek.

Tescu sa darí neustále rozširovať dostupnosť o nové lokality ako napríklad Trenčín, Banská Bystrica, Poprad, Dunajská Streda, Brezno či Liptovský Mikuláš. Služba je tu aj v čase koronakrízy, kedy sa stala dôležitou pomocou pre zákazníkov, pre ktorých bolo náročné ísť si nakúpiť. V medziročnom porovnaní (marec 2020 – marec 2021) narástol počet objednávok zhruba o 170 %.

Tesco Online nákupy sú v súčasnosti k dispozícii pre viac ako 2,8 milióna zákazníkov. Na základe potrieb slovenských zákazníkov sa budú aj naďalej zlepšovať, aby bolo nakupovanie pre nich ešte príjemnejšie a pohodlnejšie. 

Zdroj: Tesco

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.