Spolupráca začne od budúceho roka.

Orange a Netflix spolupracujú od roku 2014. Operátor pôvodne ponúkal video službu zákazníkom vo Francúzsku, neskôr aj v ostatných krajinách. Netflix v týchto dňoch oznámil obnovenie spolupráce a táto informácia je atraktívna aj pre nás. Týka sa aj Slovenska.

Spoločnosti sa dohodli, že Orange bude ponúkať Netflix v krajinách Európy, Afriky a Stredného východu. Partnerstvo odštartujú v Poľsku, v ostatných krajinách bude Orange poskytovať Netflix od budúceho roka.

Detaily spolupráce aktuálne nie sú známe, takže na výšku mesačného poplatku za službu a ďalšie podrobnosti si budeme musieť počkať minimálne do začiatku budúceho roka. Uvidíme, či bude Orange ponúkať Netflix výhodnejšie, ako je štandardná výška poplatku (8, 10 a 12 eur v závislosti od typu predplatného). Je však takmer isté, že operátor bude prinášať promo akcie, ktoré vám umožnia vyskúšať si službu na mesiac či dlhšie zadarmo. Mesačné bezplatné členstvo však ponúka Netflix aj štandardne, stačí sa zaregistrovať. Taktiež očakávame, že služba by mohla byť prístupná aj cez set-top box operátora.

Zdroj: Netflix

Prečítajte si aj:

Netflix a ostatné videoslužby na Slovensku

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Nechajte nám správu