Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dnešné ovládače GeForce Game Ready prinášajú plnú podporu očakávanej hry Dying Light 2 Stay Human, ktorá vychádza 4. februára.

Majiteľom grafických procesorov GeForce RTX ponúkne NVIDIA DLSS zvýšenie výkonu, ako aj niekoľko ray tracingových efektov na zlepšenie vzhľadu vonkajších lokalít. Dnešný ovládač obsahuje aj optimalizácie pre Sifu, najnovšiu hru od vývojárskeho štúdia Sloclap. Sifu vyjde 8. februára na platforme Epic Games Store. Je to akčná hra z pohľadu tretej osoby s dôrazom na bojové umenia.

Je to tiež oficiálny ovládač pre modely notebookov 2022 s grafickou kartou GeForce RTX 30 a vybavených novými technológiami Max-Q 4. generácie. Tieto nové technológie pomáhajú šetriť energiu, zvyšujú efektivitu notebooku a samozrejme poskytujú ešte vyšší výkon.

Viac ako 160 nových modelov je postavených na grafických procesoroch GeForce RTX 30 Series pre notebooky. Ponúkajú širokú škálu vyhotovení, ako sú notebooky s dvoma obrazovkami, stojany a konvertibilné notebooky. Okrem toho sú k dispozícii nové 14″ výkonné notebooky a modely s monitormi s podporou G-SYNC a rozlíšením 1440p. Mnohé z nových produktov poháňajú nové grafické karty GeForce RTX 3080 Ti a RTX 3070 Ti pre notebooky.

Značky: