Doplnené 9.10.: Operátor predstavil balík Centofka. Ponúkne volania, SMS a MMS za 1 cent vo forme predplateného balíka za cenu 10 eur a s platnosťou 30 dní. Balík je možné aktivovať do konca roka a využívať maximálne 6 mesiacov.

Doplnené 8.10. (12:35): Operátor rozposlal tlačovú správuSľubuje, že čoskoro predstaví novú službu, ktorá zohľadní narodeninové želanie FunFónistov. Tí „spoločne lajkovaním, zdieľaním a komentovaním príspevku znížili pôvodnú cenu 7 centov za volania, SMS a MMS do všetkých sietí v rámci Slovenskej republiky na bezkonkurenčný 1 cent.

Doplnené 8.10. (8:00): Počítadlo sa zastavilo na hodnote 1 cent a cena už ďalej neklesá. Zatiaľ nie je známe, odkedy a ako dlho bude táto cena platiť, resp. za akých podmienok. Operátora sme požiadali o vyjadrenie.

O cene služieb rozhodnú používatelia sociálnej siete Facebook.

FunFón reaguje na príchod 4ky a využíva k tomu dobrú zámienku. Služba predplatených kariet od Orangeu totiž čoskoro oslávi piate narodeniny. FunFón pri tejto príležitosti pripravil ponuku, aká tu podľa jeho slov ešte nebola. Zákazníci FunFónu (a ostatní používatelia sociálnej siete) môžu na Facebooku rozhodnúť o nových cenách za volania, SMS a MMS správy.

Používatelia predplatenej karty FunFón Férofka aktuálne volajú, esemeskujú a ememeskujú za 7 centov. Pre porovnanie, 4ka má jednotnú cenu 4 centy (cena platí v celej EÚ), avšak neumožňuje posielať MMSky.

Tvorba nových cien bude prebiehať veľmi jednoducho. FunFón na svojej Facebookovej stránke zverejnil príspevok, ktorý môžu používatelia zdieľať, komentovať a lajkovať. Za každé „Páči sa mi/Like“ sa z aktuálnej sumy 7 centov odráta 0,001 centu, za komentár sa cena zníži o 0,002 centu a za každé zdieľanie tohto príspevku ľudia znížia sumu o 0,005 centu. Príspevok interaktívne reaguje na aktivitu používateľov a po jeho „spustení“ si môžete skontrolovať aktuálnu cenu. Komunita FunFónistov bude mať vo vlastných rukách osud ceny za spomínané služby. Spoločne ju môžu znížiť až na historicky najnižšiu hodnotu. Aká nakoniec bude, ukážu najbližšie dni. Znižovanie cien trvá od od 7. 10. do 10. 10. 2015.

Súčasťou aktivity na Facebooku je tiež súťaž, do ktorej budú automaticky zaradení všetci fanúšikovia, ktorí sa zapoja do „znižovacej výzvy“. Každý deň z nich operátor vyžrebuje 70 víťazov funfónovských cien.

Dodajme, že FunFón reaguje na príchod 4ky a upravuje ceny ako prvý. Je zrejmé, že o svojich zákazníkov budú musieť aktuálne zabojovať najmä predplatené služby, keďže používatelia nie sú viazaní.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Nechajte nám správu