Hľadáte poriadneho parťáka do firmy? Niekoho, kto bude pomáhať a nechce dovolenku ani pridať na plate? Toyota PROACE CITY Verso je ideálnym takýmto pomocníkom pre kuriérov, donáškové firmy, taxikárov, podnikateľov, ale aj väčšie rodiny s aktívnym životným štýlom. Niečo, čo ozaj pomôže v dobe, keď sa ekonomika mení a výrazne sa spolieha na donáškou tovaru priamo domov.

Najlepšia záruka vo svojej triede

Na novú Toyotu PROACE CITY Verso sa vzťahuje zaujímavá záruka v danom segmente. Nie je to obvyklých 100 000 km, ale rovno štvrť milióna najazdených kilometrov alebo 5 rokov tvrdej prevádzky. Je to dôkaz najvyššej spoľahlivosti všetkých vozidiel od spoločnosti Toyota poskytujúcej istotu ich dlhého a bezproblémového používania.

Pohodlie na mieru

Nová Toyota PROACE CITY Verso je dostupná v dvoch verziách karosérie. V štandardnej verzii Short s dĺžkou 4,4 m a vo verzii Long s dĺžkou až 4,7 metra. Obe verzie sú s 5 alebo 7 miestami pre pasažierov. Všetky sedadlá sú veľmi pohodlné a medzery medzi nimi sú dostatočné na ľahké nastupovanie a vystupovanie. Priestor vo vnútri vozidla si môžete nakonfigurovať sami. Ďalšou výhodou je možnosť ťahať príves až do hmotnosti 1,5 tony.

Vynikajúci pohon

Nová Toyota PROACE CITY Verso ponúka na výber niekoľko pohonných jednotiek. Prvou je benzínový motor 1,2 Turbo v dvoch variantoch s výkonom 110 koní a manuálnou prevodovkou a 130 koní s automatickou prevodovkou. Dieselový motor 1.5 D-4D je k dispozícii v troch variantoch: s výkonom 100 koní a 130 koní s manuálnou prevodovkou a s výkonom 130 koní a automatickou prevodovkou.

Bohatá výbava

Toyota PROACE CITY Verso má štandardne mnoho prvkov výbavy, ktoré ovplyvňujú jazdný komfort a bezpečnosť cestujúcich. Patria k nim okrem iného systémy aktívnej bezpečnosti Toyota Safety Sense, systém kontroly tlaku v pneumatikách, senzor šera, manuálna klimatizácia, farebný displej medzi prístrojmi alebo USB rádio s Bluetooth.

Základná cena PROACE CITY Verso je od 15 600 eur s DPH. Verzia Family Short s motorom 1.2T, 110k, 6 st. manuálnou prevodovkou s paketom Comfort je v akciovej cene 20 600 eur s DPH. Verzia Long vo verzii Family a motorom 1.5 D‑4D, 130k, 6 st. manuálnou prevodovkou s paketom Comfort je v akcii za 23 700 eur. Ďalšie ceny Toyota PROACE Verso.

A kto potrebuje naozaj vyslovene pracovnú verziu, ten si môže zvoliť odolnú plechovú verziu, čiže Toyota PROACE CITY. Tá štartuje na cene už od 12 167 eur s DPH.

Ďalšie úžitkové vozidlá

Toyota má vo výbave viacero úžitkových vozidiel. Tieto vozidlá boli navrhnuté tak, aby splnili náročné požiadavky a podporili vás pri každodenných výzvach. Spoľahlivé, úsporné a plné inteligentných riešení – práve také sú pracovné vozidlá so značkou Toyota. Medzi ne patrí aj nezničiteľný a dnes už legendárny kráľ ciest Hilux. Ten je vďaka svojej odolnosti určený na tie äplne najnáročnejšie nasadenia.

Spomeňme jeho hlavné výhody: s prehľadom 1000 kg užitočnej hmotnosti, možnosť ťahania prívesu do 3,5 tony a k tomu dvojitá kabína. Pripočítajte navyše aj systémy na jednoduchšiu jazdu, vrátane asistenta pre jazdu z kopca.

Celkovo teda máte naozaj z čoho vyberať a pritom máte garanciu maximálnej spoľahlivosti týchto vozidiel.

 

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu