Štatistiky zo stránky Pornhub hovoria o zaujímavých číslach z kategórie zariadení a operačných systémov, vďaka ktorým návštevníci sledovali pornografiu.

Najpopulárnejšia stránka s obsahom videí pre dospelých zverejnila zaujímavé štatistiky. Informácie zahŕňajú rok 2019 v porovnaní s rokom 2018 či iné. Na pikantné dáta upozornil portál AndroidAuthority.

Pornhub uvádza, že drvivú väčšinu zariadení, na ktorých používatelia sledovali videá so šteklivým obsahom, predstavovali smartfóny. Štatisticky zabrali telefóny až 76,6 percenta všetkých zhliadnutí, za nimi nasledujú počítače s 16,3 percentami a tablety so 7,1 percentami.

Z pohľadu kategórií a v porovnaní s predošlým rokom, vzrástlo používanie smartfónov o 7,1 percenta, počítače poklesli o 18 percent a tablety o 17 percent.

Kategóriu operačných systémov u smartfónov vyhral iOS s percentuálnym podielom 52,8 percent. Android pokryl 46,6 percent, čo v porovnaní s rokom 2018 znamená pokles o 14 percent. Naopak, iOS si polepšil percentuálne až o 19 percent.

Zaujímavé je, že až 71 percenta návštevníkov malo operačný systém iOS 13, iOS 12 malo 24 percent, iOS 11 tri percentá, iOS 10 jedno percento a rovnako aj iOS 9.

Podľa údajov bolo použitých zo všetkých Android zariadení až 48 percent zariadení s operačným systémom Android Pie. Najnovší Android 10 predstavoval dve percentá spomedzi všetkých Android zariadení.

Za zmienku stojí aj fakt, že množstvo používateľov Android Lollipop s piatimi percentami predstavuje viac ako dvojnásobok používateľov s najnovšou verziou Androidu. Android Kitkat a Jelly Bean získali štatisticky po jednom percente.

Všetky štatistiky vrátane kategórií si môže pozrieť na stránke Pornhub.com.

Zdroj náhľadovej fotografie: Pornhub

Zdroj: AndroidAuthority, Pornhub

Prečítajte si aj:

Pornhub pre zrakovo postihnutých? Realita!

Značky: