Všetci radi rozmýšľame o veciach, ktoré by sme chceli zmeniť na našich telefónoch, ale jednoducho neexistujú žiadne reálne príležitosti. Ak však vlastníte nejaké zariadenie Pixel a nie ste spokojní s niektorými aspektami nastavenia, tím Pixel práve získava spätnú väzbu na svojom účte na stránke Reddit.

/ u / PixelCommunity, oficiálny účet Google spustený ako mod/u/sloth_on_meth, zaslal vlákno v r/GooglePixel a požiadal o spätnú väzbu od používateľov Pixel zariadení o tom, ako by sa mohli nastavenia alebo konfigurácie zariadení zlepšiť. Ako všetci vieme, že spoločnosti môžu naše postrehy počúvať niekedy pomerne komplikovane, takže je tu jedinečná šanca, aby ste vyjadrili svoj názor na zmeny.

Skupina Pixel má týchto päť otázok:

Je tu nastavenie, ktoré musíte neustále ovládať sami? (napríklad zapnete a vypnete Bluetooth 10 krát za deň)

Existuje nastavenie, ktoré vás zaujíma, ale prajete si, aby ste sa o tom dozvedeli skôr?

Existuje nastavenie alebo konfigurácia, ktorou dosiahnete, aby váš telefón mohol byť inteligentnejší? (napríklad prečo sa pixel nemôže dostať do režimu lietadla, keď letím v lietadle?)

Existuje nastavenie alebo konfigurácia, ktorú môže váš telefón pripomínať automaticky? (napr. Želám si, aby môj telefón dokázal uistiť, že nezabudnem na to, že mám telefón v práci stíšiť)

Existujú nastavenia, ktoré ste si zmenili, a chcete aby sa objavili aj v novom zariadení? (napr. Vypnúť hmatovú spätnú odozvu hneď po nastavení Pixelu)

Ak by ste aj vy chceli prispieť a dať podnet na zmenu, prejdite na stránku Reddit kliknutím na tento odkaz.

Využijete tento priestor na vyjadrenie sa ku smartfónom Pixel na oficiálnom účte Reddit spoločnosti Google? Dajte nám vedieť do komentárov pod článkom čo vás trápi pri smartfónoch Pixel.

zdroj: androidpolice

Prečítajte si aj:

Google Assistant bude do konca tohto roka dostupný v 30 jazykoch

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.