Juhokórejský producent LG, vypúšťa v domovskej krajine do predaja modely LG V30S ThinQ a V30S+.

Teraz vám ale môžeme poskytnúť podrobné informácie o cenách. Môžete si tieto modely objednať už teraz a zásielky budú expedované od zajtra. Samozrejme pre slovenský trh bude vhodné počkať na oficiálnu distribúciu a spustenie predaja pre náš región.

Základný model s kapacitou 6 GB pamäte RAM a 128 GB ROM stojí 1 048 300 KRW, zatiaľ čo model Plus s pamäťou RAM 6 GB / 256 GB ROM je v cene 1 097 800 KRW. To je 975 Dolárov / 790 EUR pre model V30S a 1 020 Dolárov / 825 EUR pre model Plus. Tieto hodnoty sa budú v jednotlivých krajinách líšiť v dôsledku daní a ďalších poplatkov. 

Okrem extra pamäte, ale aj nových farieb, sa nové modely V30S môžu pochváliť ThinQ smart funkciami. Tento názov vyjadruje ponímanie AI od spoločnosti LG. Prvé porovnávacie testy fotoaparátov so starším modelom V30 nevykazovali zatiaľ veľkú zmenu. Uvidíme čo nám prinesie porovnanie fotoaparátov pri hĺbkovom teste.

Napriek tomu môžu používatelia klasickej LG V30 očakávať aktualizáciu s funkciami ThinQ, ktoré prinesú AI a Bright, Q Lens a Q Voice.Všetko ale až 9. septembra. Uf, to bude dlhé čakanie.

zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

MWC 2018: LG V30S ThinQ ponúka umelú inteligenciu a 6 GB operačnej pamäte RAM

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.