Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Motorola je priekopníkom v mobilnom priemysle už viac ako 90 rokov a neustále stojí na čele inovácií od skladacích prevedení až po 5G.

Tento nový koncept Rollable pochádza od tímu 312 Labs, internej inovačnej skupiny spoločnosti Motorola, v ktorej sú odborníci na produkty, výskum, dizajn a inžinierstvo z celého sveta. 312 Labs skúma niekoľko vznikajúcich technologických možností a jednou z nich je najmä prepracovanie tvarov zariadení s cieľom vyriešiť najčastejšie zákaznícke problémy a umožniť im nové skúsenosti. Tento nový koncept stavia na displeji a mechanických inováciách, ktoré spoločnosť Motorola predviedla v skladacích zariadeniach a berie tiež do úvahy projekty, na ktorých možno ukázať možnosti vytvoriť dnešným zariadeniam rôzne zaujímavé dynamické tvary.

Vízia, ktorá sa skrýva za rolovateľným smartfónom

Motorola považuje smartfón za spôsob, ako sa jeho užívatelia môžu prejaviť – nástroj, ktorý im umožňuje prispôsobiť sa svojmu okoliu a ľahko plniť úlohy. Teraz značka investuje do flexibilných obrazoviek OLED alebo pOLED, aby poskytla optimálnu rovnováhu medzi obsahom a pohodlím. Koncept Rollable zhmotňuje túto myšlienku pomocou obrazovky, ktorá sa jednoduchým stlačením tlačidla prispôsobuje trom odlišným formám: vysunutá, kompaktná a náhľadová.

S výškou niečo vyše 4-palcov sa rolovateľný koncept sťahuje do super vreckovej formy, menšej ako väčšina ostatných prémiových zariadení na trhu. Či už ide o 6,5-palcovú obrazovku pre pohlcujúce hranie hier alebo praktickú veľkosť pre pohodlie na cestách, tento koncept poskytuje nekonečné možnosti na tvorbu obsahu a zábavu. Zároveň ponúka novoobjavenú flexibilitu malého zariadenia so rolovateľnou obrazovkou.

Tento koncept je najvšestrannejším 5-palcovým smartfónom na svete

  • Môžete si vybrať medzi obsahom a pohodlím so zariadením, ktoré sa dokonalo prispôsobí vašej práci.
  • Malý a kompaktný, ideálny pre interakcie jednou rukou, bez problémov sa zmestí do vrecka.
  • Rozširuje sa na veľký 6,5-palcový displej, ktorý spotrebitelia očakávajú pre rozsiahly obsah.
  • Uvedomuje si kontext a na základe konkrétnych činností a zámerov používateľa sa prispôsobí vysunutej, kompaktnej alebo náhľadovej forme.
  • Obsah sa môže dynamicky a plynulo prispôsobovať zariadeniu, keď sa rozširuje a zužuje, a to všetko na dlani.
  • Kompaktný, náhľadový displej na zadnej strane zariadenia zdieľa rýchle oznámenia a umožňuje používateľovi ľahko robiť selfie pomocou špičkového fotoaparátu.

O spoločnosti 312 labs

Spoločnosť 312 Labs je zložená z globálneho, multidisciplinárneho tímu odborníkov z odvetvia a myšlienkových lídrov v oblasti produktového manažmentu, výskumu, dizajnu a inžinierstva so sídlom v Chicagu. Názov „312“ bol vybraný, pretože je to jedna z najznámejších telefónnych predvolieb v Chicagu a odráža korene spoločnosti Motorola v inováciách.

Značky: