Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od. 1. 3. 2019 vstupuje do platnosti nový Cenník služieb Skylink. Zmeny sa týkajú len výšky predplatného programového balíčka Smart. Nová cena balíčka Smart je 9,90 /mesiac.

K úprave ceny balíčka Smart sme pristúpili až po 3 rokoch. Od tejto doby sa programová ponuka rozšírila o 14 HD programov a všetci predplatitelia získali navyše možnosť sledovať svoje programy aj cez internet prostredníctvom služby Skylink Live TV vrátane 7-dňového archívu a rozsiahlej videotéky, a to až na 4 zariadeniach súčasne. Kompletný cenník platný od 1. 3. 2019 na stiahnutie nájdete tu.

V prípadoch, keď súčasné predplatné balíčka Smart pokrýva obdobie dlhšie ako do 1. 3. 2019, nová cena nadobúda účinnosť až prvým dňom nasledujúcim po už predplatenom období.

V prípadoch pravidelnej úhrady balíčka Smart prostredníctvom platobnej metódy SIPO a Inkaso z účtu bude nová suma pokrývajúca predplatné na mesiac marec prvýkrát predpísaná v mesiaci február. Dátum splatnosti balíčka Smart si môžete overiť na www.skylink.sk v sekcii Overenie služieb na karte.

Zákazníci, ktorí so zmenou ceny nesúhlasia, majú právo ku dňu účinnosti zmeny nepredĺžiť predplatné alebo od zmluvy bez sankcií odstúpiť.

Značky: