Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prístupový bod Unified Pro WAC6500 vybavený technológiou štandardu 802.11ac a duálnym rádiom získal v Ázii, Európe a v Spojených štátoch ocenenie za inovácie, široké možnosti použitia a výkonnú Wi-Fi pre rýchlejší rast organizácií.

Produkt obdržal 24. výročnú cenu Taiwan Excellence Awards od Ministerstva hospodárstva Taiwanu, ocenenie MKB Best Choice 2015 v kategórii Hardwarové riešenia od odborného holandského časopisu WINMAG Pro a cenu Produkt roka 2015 v kategórii Sieťové zariadenia pre malé a stredné podniky, ktorú udeľuje skúšobné centrum CRN americkej spoločnosti The Channel Company.

Modelom WAC6500 chceme ponúknuť komplexné riešenie, ktoré uspokojí všetky možné požiadavky malých a stredných podnikov na Wi-Fi,“ uvádza Martin Bratičák, Head of Channel CEE, ZyXEL. „Stále rastúci počet bezdrôtových zariadení v podnikových sieťach kladie na bezdrôtovú infraštruktúru značné nároky.

Wi-Fi prístupové body ZyXEL WAC6500 vynikajú kompatibilitou s najnovším štandardom 802.11ac a disponujú technológiou šikovnej antény, ktorá pre zaistenie presnejšieho signálu dynamicky vypočítava a upravuje jeho charakteristiky. „Podniky tak môžu aj pri menšom počte prístupových bodov dosiahnuť lepšieho Wi-Fi pokrytia. Doby, kedy užívatelia na pracovisku hľadali silnejšie Wi-Fi, sú preč. Vďaka modelu WAC6500 Wi-Fi jednoducho príde až k Vám,“ dodáva Martin Bratičák.

Ďalšou výhodou prístupového bodu WAC6500 je, že užívatelia pri upgrade zo stávajúceho štandardu 802.11g/n na rýchlejšie Wi-Fi štandardu 802.11ac nemusia realizovať prieskum lokality, ktorý inak môže byť časovo náročný a nad možnosti samotných užívateľov.

WAC6500 je vlajkovou loďou v portfóliu podnikových prístupových bodov ZyXEL štandardu 802.11ac, ktoré ďalej zahrňuje modely WAC6503D-S a WAC6502D-S so šikovnou anténou, model WAC6502D-E s externou anténou a model WAC6553D-E určený pre vonkajšie použitie.

Značky: