Hama v mierne vyššej cene prináša model uRage 1000 Morph Unleashed s niekoľkými pokročilými vlastnosťami. Prvou je bezdrôtová konektivita, tou druhou je čiastočná modularita konštrukcie.

uRage 1000 Morph Unleashed je symetrická myš, takže ju môžu používať praváci aj ľaváci. Po oboch bokoch konštrukcie nájdete dve bočné tlačidlá – s ich veľkosťou a pohodlnosťou stláčania sme boli spokojní. Súčasťou balenia sú tiež dva typy bočných krytov. Jeden umožňuje položenie palca na bok, druhý typ je tradičný. K dispozícii máte dva kryty pre obe strany, takže si môžete vytvoriť dizajn, ktorý vám bude vyhovovať. Súčasťou balenia sú takisto dve odnímateľné závažia, myš s nimi dosahuje hmotnosť 120 gramov, čo je pomerne veľa, ale niekomu to bude práveže vyhovovať. Samotná ergonómia myšky je dobrá, oceňujeme aj jej väčšie rozmery. Myš sa nám v ruke držala dobre.

uRage 1000 Morph Unleashed je bezdrôtová myš. Komunikáciu zabezpečuje USB prijímač/vysielač. K dispozícii je USB-C kábel na nabíjanie a používanie myšky v káblovom režime. Výdrž v bezdrôtovom režime dosahuje 35 hodín. Oceňujeme, že USB prijímač je možné jednoducho schovať do tela myšky, takže ho nestratíte.

uRage 1000 Morph Unleashed využíva Omron spínače so životnosťou 20 miliónov stlačení. Optický senzor Avago Pixart PMW 3325 poteší svojou kvalitou a ponúka rozlíšenie do 10 000 DPI a zrýchlenie na úrovni 20 G. V tomto smere nemáme pripomienky. Hama tiež ponúka softvér, ktorý si stiahnete z oficiálneho webu. Môžete si pomocou neho zadefinovať profily, rozlíšenie, frekvenciu a zrýchlenie kurzora myši. K dispozícii je tiež programovanie tlačidiel, prispôsobenie podsvietenia a nastavenie makier.

Hama uRage 1000 Morph Unleashed je herná myš s výborným základom, ktorá zaujme pridanou hodnotou vo forme modularity a bezdrôtovej konektivity. Poteší aj látkový kábel.

thumbs-up-icon

Výhody

  • dobrý základ
  • pridaná hodnota vo forme extra funkcií
  • aj pre ľavákov

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • nič podstatné

Cena: 49,99 €

Zapožičal: Hama Slovakia

Hama uRage 1000 Morph Unleashed

Hama uRage 1000 Morph Unleashed, Zdroj: Hama

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit