Univerzálne slúchadlá takmer v štýle AirPodov. Sú teda v dizajne s paličkou, no zároveň budú držať v uchu vďaka tomu, že ide o in-ear slúchadlá so silikónovými návlekmi.

Nás zaujali miniatúrnou škatuľkou, ktorá sa zmestí do každého vrecka. Dokovacia stanica poskytne tri úplné nabitia.

Slúchadlá vydržia prehrávať hudbu 6 hodín a štyri hodiny telefonovania. Dokopy tak máte 24 hodín na počúvanie hudby bez toho, aby bolo treba hľadať externý zdroj na nabíjanie kolísky.

Kolíska má magnetické pridržanie zatvoreného veka. Samotné slúchadlá sa vkladajú aj vyberajú ľahko a takisto sú držané magnetmi.

Ovládanie je dotykové, avšak netreba sa obávať náhodných dotykov. Pozastavenie hudby alebo prijatie hovorov sa uskutočňuje dvojitým ťuknutím. Na pohyb medzi skladbami treba na dotykovej ploche podržať prst dve sekundy. Ľavé slúchadlo pre skladbu späť, pravé k presunu na ďalšiu skladbu.

Samotné párovanie nie je nijako zložité, stačí otvoriť kolísku a vyhľadať slúchadlá so smartfónom. Po pripojení ich môžete vybrať a používať. Dobre držia v uchu, no občas sme mali problém s krátkodobým vypadávaním signálu. Toto sa občas deje, niekedy viac inokedy menej. Bude závisieť od prostredia a jeho zarušenia inými zariadeniami pracujúcimi na frekvencii ako Bluetooth.

Majú detailný zvuk s dobrým basovým sprievodom. V tomto smere k nim nemáme žiadne výhrady a kvalitatívne uspokoja náročnejších poslucháčov. Sú vhodné aj pre aktívnych používateľov, keďže vďaka certifikácii IP54 odolajú vlhkosti a prachu.

Názov modelu / Technické parametreHonor Choice
TypBluetooth 5.0
Veľkosť meniča [mm]7
Odhlučnenie od okoliapri hovoroch
Funkcia handsfreeáno
Frekvenčný rozsah [Hz]výrobca neuvádza
Typ konektoranemá
NFCnie
Nabíjací konektorUSB-C
Výdrž batérie [hod.]6
Hodnotenie
Vlastné odhlučnenie4/5
Odhlučnenie od okolia2/5
Kvalita reprodukcie4/5
Pomer cena / celkové možnosti4/5
Cena [EUR s DPH]34,90
thumbs-up-icon

Výhody

  • Miniatúrne nabíjacie puzdro
  • Pohodlné do uší
  • Vyvážený a čistý zvuk

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • ANC iba pri hovoroch

Verdikt

Honor Choice sú dobrá voľba pre fanúšikov značky Honor. Sú cenovo dostupné a majú ANC na hovory. Zvukovo sme s nimi boli spokojní.

Zapožičal: Honor

Cena: 49 €

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.