Doplnené 20. 4. 2019: Na diskusných fórach Fitbitu sa objavila informácia, podľa ktorej aktuálne podporujú službu Fitbit Pay iba niektoré Revolut karty. Revolut pracuje na tom, aby v blízkej budúcnosti spustil podporu pre túto službu pre všetky svoje platobné karty, avšak momentálne je informácia na oficiálnom webe Fitbit Pay mierne zavádzajúca.

Pri pokuse o pridanie platobnej karty sa objaví chybová správa.

Na Slovensku už môžeme oficiálne platiť inteligentnými hodinkami a fitness náramkami značky Fitbit. Aplikácia Revolut totiž oznámila spustenie podpory pre službu Fitbit Pay a to aj na Slovensku.

Na oficiálnej stránke Fitbit Pay nájdete v zozname dostupných bánk Slovensko. Pri našej krajine je uvedená jedna banka, ktorou je Revolut. Problém je, že pridanie Mastercard karty od Revolutu do služby Fitbit Pay v praxi nefunguje. Aplikácia vypíše chybovú hlášku, že daná karta nie je v službe podporovaná.

Do Fitbit Pay sme sa pokúšali pridať viacero platobných kariet Mastercard od Revolutu. Fitbit Pay však odmieta prijať debetnú kartu a tiež aj novovytvorenú virtuálnu kartu. Rovnaký problém má viacero používateľov zo Slovenska, niektorí naň upozorňujú aj na oficiálnych fórach.

Revolut je mobilná aplikácia, ktorá zadarmo ponúka predplatenú debetnú a virtuálnu platobnú kartu, bezplatné výbery z bankomatov na celom svete do 200 eur mesačne a výhodné výmenné kurzy. Detailnejšie sme o tejto službe písali v tomto článku.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Mobilné banky pre cestovateľov. Značka: radšej zadarmo

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit