Novinka oproti pôvodnej verzii ponúka ďalšie extra funkcie.

Iba dva týždne po tom, čo spoločnosť Samsung oznámila, že Galaxy Watch Active2 dostanú novú verziu zameranú na golf, prichádza ďalšia novinka z modelového radu, ktorá je určená pre bežcov. Privítajte Samsung Galaxy Watch Active2 v edícii Under Armour.

Verzia hodiniek Under Armour Edition bola predstavená 12. marca spolu s kolekciou športového oblečenia rovnakej značky a prináša niekoľko vylepšení a zmien oproti pôvodným inteligentným hodinám, ktoré z najnovšej verzie spravia ešte lepšieho spoločníka pre všetkých bežcov.

Under Armour verzia športových hodiniek poskytuje bežecké tipy a spätnú väzbu vďaka zabudovanému bežeckému trénerovi, ktorý je obzvlášť užitočný, ak máte vo svojej športovej výbave aj inteligentnú bežeckú obuv Under Armour pre získanie ďalšej spätnej väzby.

 Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition

Zdroj: Samsung

K dispozícii je tiež podpora MapMyRun – webovej stránky na sledovanie behu online, takže získate prístup k jej školiacim schémam a plánom. Hodinky sú prispôsobené aj konštrukčne a ich používanie je vďaka ľahkej hliníkovému telu s Fluoroelastomerovými remienkami veľmi pohodlné a pri športe ich nebudete takmer vôbec cítiť.

Zdá sa, že hodinky Samsung Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition budú dostupné zatiaľ iba na vybraných trhoch za cenu približne 380 dolárov. 44 mm verzia bude o niečo drahšia. Je možné, že dostupnosť sa v budúcnosti zmení.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Watch Active2: Pre aktívnych športovcov (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.