Spoločnosť s blížiacim sa termínom odhalenia nových produktov, zvyšuje aj ich počet.

Za necelý mesiac tak spoznáme, okrem trojice smartfónov Galaxy S10 a skladateľného zariadenia, aj úplne nové inteligentné hodinky, čo potvrdzuje podaná prihláška na FCC. Vo väčšine prípadov, práve tento krok naznačuje, že sa „niečo chystá“.

Dôkazy pochádzajú z bežného FCC návrhu, na ktorom je uvedená značka, ktorá sa bežne umiestňuje na zadnú stranu hodiniek. Spolu s touto značkou sa dozvedáme aj rozmery zadnej steny dvoch zariadení Samsung s modelovým označením SM-R500 a SM-R500X (pravdepodobne LTE verzia).

Práve tieto nové informácie, by mali potvrdzovať existenciu pripravovaných športových hodiniek, ktoré by mali nahradiť Galaxy Watch, pokiaľ vychádzame zo značky na zadnej strane nad senzorom tepovej frekvencie, ktorý je doplnený ďalšími senzormi.

Hodinky nesú interné kódové označenie Pulse, takže očakávame silné zameranie na sledovanie športových aktivít a pokročilé sledovanie zdravia. Z pohľadu dizajnu je vidieť, že špecifický dizajn ozubenej kruhovej lunety je preč a hodinky sa výrazne zaguľatili. Na druhej strane, luneta bude aj naďalej slúžiť na ovládanie hodiniek, ktoré sú založené na systéme Tizen od Samsungu.

Databáza úradu FCC tiež odhalila aj ďalší drahokam. Ide o bezdrôtovú nabíjaciu podložku pre hodinky s príznačným názvom TX PAD for Pulse. Nabíjacia podložka pre Galaxy Watch už má v FCC označenie TX PAD for Galileo, takže s vysokou pravdepodobnosťou skutočne ide o športovo zamerané Galaxy Watch hodinky, ktoré by sme mohli vidieť už za necelý mesiac.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Withings Steel HR Sport: Vkusné smart hodinky s množstvom užitočných funkcií

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.