K nákupu Galaxy A70 dostanete nový Galaxy A20e zadarmo.

Samsung v priebehu októbra spustil akciu, v rámci ktorej kupujúci získajú k nákupu smartfónu Galaxy A70 navyše druhé zariadenie Galaxy A20e v čiernej farbe, a tým ušetria až 179 eur. Akcia trvá do 31. októbra alebo do vypredania zásob, takže je potrebné sa poponáhľať.

Akcia platí na všetky farebné varianty a je podmienená nákupom Galaxy A70. Ak si zákazník zakúpi viacero kusov Galaxy A70, dostáva len jeden kus Galaxy A20e v čiernej farbe. Ponuku je možné využiť v predajniach Samsung a na e-shope na stránke www.samsung.sk.

Samsung Galaxy A70

Smartfón Samsung Galaxy A70 je vybavený 6,7-palcovým displejom Infinity-U. Ergonomický dizajn zariadenia a pomer strán 20:9 umožňujú optimálne držanie. Smartfón sa dodáva s výkonnou batériou s kapacitou 4 500 mAh, ktorá poskytuje slobodu a pohodlie pre zdieľanie, streamovanie a hranie po celý deň. Vďaka super rýchlemu nabíjaniu s príkonom 25 W oživíte vybitú batériu omnoho rýchlejšie.

Samsung Galaxy A20e

Model Galaxy A20e je vybavený Infinity-V displejom s uhlopriečkou 5,8 palcov a HD+ rozlíšením. Je vybavený výkonnou 3 000 mAh batériou, ktorá umožní sledovať obľúbené filmy, hrať hry alebo multitasking, a to s vedomím, že batéria má skutočný zostávajúci výkon, zatiaľ čo technológia 15 W rýchleho nabíjania zabezpečí, že stačí len chvíľa na to, aby ste ju dostali späť do formy.

Ďalšie informácie o akcii sú k dispozícii na tomto odkaze.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Recenzia Samsung Galaxy A70: Naozaj veľký smartfón

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.