Elektrobicykle, nový trend v zábavnom športe si vyžaduje aj špecializované služby a zázemie. Preto vzniklo v Bratislave nové centrum so zameraním na elektrocyklistiku a všetky potreby pre ebajkerov.

Nové centrum so všetkým zázemím vzniká ako nadviazanie budovania prémiovej retailovej siete ebajk® – Svet elektrobicyklov rozbehnutého na predošlej adrese na Račianskej ulici.

Náročnosť fanúšikov elektrobikov totiž narastá, a preto sa aj v novom veľkorysom centre služby vylepšili a povýšili na oveľa vyššiu kvalitu. Skúsenosti z predchádzajúcich rokov dodali novému centru punc odbornosti, ktoré napríklad ocenila i značka Shimano, ktorá si ebajk® centrum Bratislava vybrala ako partnera na značkový servis Shimano Servis Center.

Samozrejmosťou je odborné poradenstvo, testovanie, samotný predaj, už spomenutý servis, požičovňa, predaj cyklooblečenia, veľký sklad so špecializovanými cyklodoplnkami pre ebajky, ale aj starostlivosť o komunitu formou budovania siete nabíjacích staníc ebajk connect, existencia pretekárskeho tímu a ďalšie. To všetko nájdete v centre pod názvom ebajk® – Svet elektrobicyklov na Tomášikovej oproti Kuchajde.

Ebajkeri potrebujú špecialistov

Keďže sa počet ebajkerov zvyšuje, rastie aj dopyt po informáciách, novinkách, starostlivosti vo forme sevisu či služieb. Všetko to ale musí byť špecializované pre elektrobicykle. Preto v novom centre pracujú iba certifikovaní servisní odborníci s certifikátmi a každoročným školením u dodávateľov pohonov a komponentov.

Veľkorysé priestory

Keďže má centrum viac ako 600 m2 (vrátane skladu), každá služba má svoj priestor s ochotným personálom. Najviac je využívané poradenstvo s testovaním. K dispozícii je v centre viac ako 600 elektrobicyklov, z toho priamo vystavených je až 140 – rôznych konštrukcií, typov a pohonom s doplnkami. Testovať sa dá až dovtedy, kým si nenájdete ten svoj pravý ebajk. Okrem predaja či servisu, má návštevník centra možnosť aj požičať si elektrobicykel na rôzne dlhú dobu.

Starostlivosť predajom nekončí

Všetci v centre sú nadšenci elektrobicyklov a preto sa predajom záujem o návštevníka zďaleka nekončí, ale práve začína. Ide napríklad o vybudovanú sieť nabíjacích staníc ebajk connect po celom Slovensku, zväčša v turistických a cyklo oblastiach. Každý rok pripravujeme celoslovenský ebajk zraz, či organizujeme výjazdy, aby sa ebajkeri medzi sebou podelili o zážitky. Tým najambicióznejším ponúkame stať sa členom tímu ebajk racing, v ktorom pretekáme v kategóriách e-bike ale aj na klasických bicykloch. Získavame často pódiové umiestnenia.

Elektrobicykle – nový druh športu

Mať nové možnosti dáva ľuďom nové výzvy. S elektrobicyklom zažijete niečo, čo vám klasický bicykel nikdy nedá. Ohromná radosť zo zábavného športu, nové zdolané ciele, ktoré sú vyššie a ďalej, nový druh adrenalínu.

Nové centrum ponúka zážitky, poznanie, príležitosť a vytvára priestor na realizáciu. Príďte vyskúšať…

3. slovenský ebajk ZRAZ bude 18. mája!

Už tretíkrát sa všetci nadšenci elektrobicyklov stretnú na tradičnom mieste – v Amfiteátri v bratislavskej Rači, aby oslávili svoju vášeň pre ebajky.

V sobotu od 10:00 budú pripravené organizované výjazdy po ľahších či ťažších terénoch, novinky zo sveta elektrobicyklov či doplnkov, ale najmä vzájomné debaty o ebajkovaní, o zážitkoch a svojich miláčikov – elektrobicykloch. Nechýbať bude opäť skvelá domáca kuchyňa varená na ohni a ďalšie občerstvenie.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu