Začiatkom februára sa bude konať konferencia Galaxy Unpacked 2022.

Portál GizChina informuje, že spoločnosť 8. februára usporiada event „Galaxy Unpacked 2022. Samsung zatiaľ nepotvrdil modely, ktoré budú v tento deň predstavené. Vzhľadom na načasovanie udalosti sa očakáva predstavenie série Galaxy S22. Tá bude obsahovať tri modely vrátane verzie Galaxy S22 Ultra, ktorá bude duchovným nástupcom smartfónov Galaxy Note. 

Zdroj ďalej informuje, že už nasledujúci deň po podujatí budú spustené predobjednávky a očakáva sa, že k prvým zákazníkom novinky zo série Galaxy S22 dorazia po 24. februári.

Čo sa týka regionálnych rozdielov, tak na tie sa musíme pripraviť aj pri novej generácii smartfónov Galaxy S22. Opäť sa tak na vybrané trhy dostanú dva modely čipových sád – Snapdragon 8 Gen1 a Exynos 2200.  

Samsung Galaxy S22 UltraZdroj: Technizo Concept/LetsGoDigital
Model Galaxy S22 Ultra by mal byť dostupný aj v luxusnej zelenej farbe

V prípade čipovej sady Exynos 2200 to môže byť tento rok veľmi zaujímavé, keďže sa očakáva, že jeho súčasťou bude grafický procesor RDNA2 od AMD s podporou ray-tracingu

Štandardnou výbavou série Galaxy S22 má byť 120 Hz Amoled displej s vysokým maximálnym jasom, 108 Mpx hlavný fotoaparát, bezdrôtové nabíjanie, odolnosť voči vode a prachu, 25/45 W nabíjanie, stereo reproduktory, Android 12 a veľa ďalšieho. Dizajn jednotlivých modelov si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.