Zmeny v harmonograme spôsobila súčasná situácia na trhu.

Séria Xiaomi Mi 11 by mala podľa leakstera Digital Chat Station prísť už v januári 2021. Január má byť významný aj pre Samsung, kedy by sme taktiež mali spoznať novinky, tentokrát už modelového radu Galaxy S21. Rovnako ako Samsung, tak aj Xiaomi chce v konkurenčnom boji predstaviť svoje zariadenia skôr.

Ak bude modelový rad Mi 11 skutočne predstavený v januári, bude to znamenať, že čínska spoločnosť uvedie svoje vlajkové smartfóny o mesiac skôr. Série Xiaomi Mi 9 a Mi 10 debutovali vo februári 2019 a 2020. Zariadenia radu Mi 11 majú byť aj jednými z prvých, ktoré budú vybavené čipsetom Snapdragon 875, ktorý bude oficiálne predstavený už 1. decembra.

Xiaomi a Samsung nie sú pritom jedinými výrobcami, ktorí majú naponáhlo. Napríklad aj séria OnePlus 9 má byť predstavená už marci 2021, čo je oproti predchádzajúcim rokom skorší termín.

Z parametrov môžeme pri sérii Mi 11 tradične očakávať to najlepšie, čo je aktuálne v ponuke. Očakáva sa pritom, že zásadnejšie vylepšenia by mali prísť v oblasti fotoaparátov a displeja. Nechajme sa prekvapiť, čo nám Xiaomi v januári prinesie.

Xiaomi Mi 11

Zdroj: DigitalChatStation

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 10T Pro: Najlepšie foto vlastnosti

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.