LAMAX BFit PRO2 je šikovný fitness náramok, ktorý v cene 29,99 eura ponúka základnú výbavu na sledovanie životného štýlu.

Náramok zabezpečuje celodenné meranie tepu a monitorovanie niekoľkých typov aktivít. Nechýba ani monitorovanie spánku s analýzou ľahkého a hlbokého spánku a bdenia. Náramok dokáže vyhodnocovať aj spálené kalórie, prejdenú vzdialenosť a dobu trvania aktivity. Zariadenie ponúka české používateľské rozhranie a slovenskú lokalizáciu aplikácie VeryFitPro pre Android a iOS.

Súčasťou výbavy nie je GPS senzor, avšak to v tejto cene ani neprekvapí. Z funkcií prepojenia s telefónom nechýba zobrazovanie notifikácií, prichádzajúcich hovorov a SMS správ a informácie o aktuálnej predpovedi počasia. Rovnako je možné využiť vzdialenú spúšť fotoaparátu a ovládanie hudby.

LAMAX BFit PRO2 vydrží na jedno nabitie až 7 dní, nabíjanie zabezpečuje zabudovaný USB konektor. Náramok tiež ponúka vodotesnosť do 1 metra a pokročilé nastavenie jednotlivých funkcií v rámci mobilnej aplikácie. Súčasťou balenia sú dva silikónové remienky – jeden čierny a jeden oranžovo-červený.

Cena: 29,99 €

Zapožičal: LAMAX

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit