Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SK-NIC, a.s. pokračuje v pomoci pri vstupe do virtuálneho sveta. V marci vyhlasuje akciu Šťastných 7 dní.

Počas 7 dní, teda od 7. do 13. marca 2021 (vrátane) bude cena pre registrátora za registráciu novej .sk domény 4,- eur bez DPH.

„Obdobie pandémie a rôznych zákazov presunulo značnú časť ľudí a firiem do virtuálneho sveta. Od začiatku pandémie zaznamenávame zvýšený dopyt po registrácii nových domén. My sa už štandardne snažíme pomáhať. Tentokrát to bude pomoc vo forme zníženej ceny na registráciu novej .sk domény. Veríme, že sa nám takto opäť podarí uľahčiť vstup do virtuálneho Slovenska mnohým novým používateľom, ktorí  obohatia tento náš spoločný priestor o ďalší obsah, služby a nástroje pre zlepšenie života,“ povedal Peter Bíro, riaditeľ spoločnosti SK-NIC, a.s.

Vstúpiť do virtuálneho Slovenska je jednoduché

Akadémia virtuálneho Slovenska pokračuje druhou sériou videí s podtitulom – Vyrobené na Sloven.sku. Už čoskoro vám v nej prinesieme príbehy tých, ktorí prijali výzvu a úspešne vstúpili do virtuálneho Slovenska. Veríme, že sa stanú inšpiráciou pre iných.

Akadémia virtuálneho Slovenska je stručný video sprievodca, v ktorom pomocou krátkych videí približujeme najmä internetovým „nováčikom“ tajomstvá internetu – napr. načo je dobrá vlastná doména, ako si vytvoriť web či e-shop, ako správne komunikovať a používať marketing vo virtuálnom svete alebo aj ako si zabezpečiť vlastnú značku a know-how.

Všetky videá si je možné bezplatne pozrieť na webe spoločnosti SK-NIC.

Súčasťou je aj video „6 krokov ako si zriadiť virtuálnu identitu“.

Značky: