Samsung opäť láka zákazníkov na skvelú akciu, ktorá aktuálne prebieha v predajniach a na e-shope NAY elektrodomu, taktiež na oficiálnom e-shope a predajniach Samsung.

Len pre informáciu, v marci, na začiatku oficiálneho predaja vlajkovej lode Galaxy S7 / S7 edge, boli v ponuke k týmto zariadeniam zdarma VR okuliare pre virtuálnu realitu. Túto akciu využilo nespočetné množstvo zákazníkov a fanúšikov spoločnosti Samsung. Ďalšia akcia prebiehala len prednedávnom a v ponuke boli VR okuliare k S7 / S7 edge za polovičnú cenu.

Image_Samsung Gear VR_R-Perspective_nowat

Samozrejme, nielen podobné akcie lákali záujemcov o tieto smartfóny. V prvom rade to boli a sú špičkové parametre a novinky, ako podpora microSD kariet a vode/prachu odolnosť. Toto sa podpísalo aj na predajoch, ktoré boli od uvedenia na trh veľmi dobré. Okrem toho, 2. augusta bude predstavený nový smartfón radu Note. Tento tabletofón by mal niesť číslovku 7 a ak to bude tak dobré zariadenie, ako S7 / S7 edge, tak Samsung zažije debutový rok, ktorý sa zapíše do histórie spoločnosti.

Aktuálna akcia v NAY elektrodome je veľmi lákavá a ponúka k smartfónom Samsung Galaxy S7 / S7 edge originálnu bezdrôtovú nabíjačku (EP-NG930BB), pamäťovú kartu Samsung microSDXC 128 GB (PRO Class 10 UHS-I U3) a originálny kožený zadný kryt Samsung (EF-VG935LBEGWW).

Akcia v oficiálnom e-shope a predajniach Samsung ponúka k vlajkovej lodi S7 / S7 edge navyše smartfón Samsung Galaxy J5 v hodnote 189 eur zdarma, čo znie tiež veľmi zaujímavo.

Samsung Galaxy J5_nowat

Ceny zariadení sú v oboch obchodoch rovnaké. Od ich uvedenia na trh sa ceny nezmenili. Samsung Galaxy S7 stojí 699 eur, verzia edge má cenovku 799 eur. Farebné prevedenia v ponuke sú čierna, biela, zlatá a ružová.

Zdroj: www.nay.sk / www.samsung.sk

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE