Microsoft prináša do aplikácie aj niekoľko ďalších noviniek.

Patria medzi ne aktualizovaný výber vlastných reakcií, funkcia rozostrenia pozadia, ktorá pomôže skryť napríklad rozhádzanú pracovňu počas videohovorov, a ďalšie. Portál XDA-Developers informuje, že spoločnosť Microsoft aktualizovala nástroj na výber vlastných reakcií najnovšou a teraz umožňuje používateľom pridať ešte viac typov reakcií pre ešte pohodlnejšie  a rýchlejšie používanie.

Aktualizácia obsahuje aj novú funkciu rozostrenia pozadia, ktorá je v systéme iOS k dispozícii už pár mesiacov. Funguje to presne ako funkcia rozostrenia pozadia v Microsoft Teams a umožní rozostriť pozadie iba jediným kliknutím.

Po zavedení tejto funkcie v stabilnej verzii aplikácie by sa mala počas videohovorov v kontextovej ponuke zobraziť nová možnosť „Povoliť rozostrenie pozadia“. Kliknutím na prepínač bude pozadie automaticky rozmazané a obraz bude zaostrený iba na používateľa.

Aj keď Microsoft v tejto chvíli nezverejnil žiadne informácie o zavedení aktualizácie, k používateľom by sa mohla dostať v nasledujúcich týždňoch.

Spolu s vyššie uvedenými funkciami obsahuje najnovšia zostava Insider pre Skype v systéme Android aj niekoľko opráv chýb a ďalších vylepšení. 

Zdroj: XDA-Developer

Prečítajte si aj:

Súkromie v Gmaili? Neexistuje, ale máme pre vás tip

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.