Na Slovensku je nová streamovacia služba. Dočasne ju môžete získať s doživotnou zľavou.

Ponuka video služieb na Slovensku sa od 14. februára 2023 rozšírila o nového hráča – SkyShowtime ponúka obsah od štúdií Universal Pictures a Paramount Pictures a tituly z knižníc Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios a Peacock. Znamená to, že v jej ponuke nájdete filmy ako Top Gun a Top Gun: Maverick, sériu filmov Mission: Impossible, Star Trek, Indiana Jones, Jurský park, Gladiátor a ďalšie.

Služba prišla na slovenský trh s lákavou ponukou – pokiaľ si ju predplatíte do 11. apríla 2023, môžete ju získať s doživotnou 50 % zľavou. Znamená to, že pri aktuálnej cene 5,99 eur, budete za SkyShowtime platiť 2,99 eur mesačne. A polovičnú cenu si zachováte aj v budúcnosti, ak by došlo k zdraženiu predplatného.

V súvislosti s uplatnením 50 % zľavy je potrebné upozorniť na dva kľúčové fakty, ktoré je potrebné dodržať:

Na vyššie uvedené dve veci upozorňujeme na základe našich skúseností a takisto aj spätnej väzby od našich čitateľov. Stretli sme sa s tým, že zľava sa neuplatňuje pri tvorbe konta cez mobilnú aplikáciu a v prípade webového rozhrania sa môže zrušiť, keď zadáte PSČ v nesprávnom formáte.

Ďalšie informácie o SkyShowtime si môžete prečítať v sumárnom článku TU.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit