Je to naozaj tak. Spoločnosť Resco usporiadala konferenciu pod názvom Resco.Next.  Táto konferencia začala kľúčovou prednáškou, ktorú otvoril COO Resco, Ivan Stano a Ben Vollmer z Microsoftu.

Pre Resco je nosnou aplikáciou mobilné CRM. Všetky produkty nájdete ako Resco Cloud, kde si každý vyberie to, čo potrebuje. Tento rok do Resco Cloud pribudne napríklad aplikácia pre inteligentné mestá – City Smart Services. Resco pritom navýšilo tržby o slušných 23 %.

Takýto úspech nie je možný bez partnerov. V roku 2017 im Resco vyplatilo viac ako 1,8 milióna eur za všetky nimi predané licencie. Ešte zaujímavejšie je ďalšie číslo – partneri priniesli zákazníkom doplnkové služby v hodnote 6,8 milióna eur.

Cestou ako posilňovať partnerský kanál je práve organizácia školení či webinárov. Resco má celkovo po svete asi 500 partnerov či už globálnych ako je napr. Accenture alebo lokálnych. Napr. v Nemecku má Resco veľmi dobrých partnerov, predovšetkým takých, ktorí sú súčasne partnermi Microsoftu.

Resco už minulý rok zorganizovalo partnerskú konferenciu v Amsterdame, prišlo tam okolo 100 špecialistov a zúčastnené boli tie najlepšie európske integračné firmy, celkovo zo 14 krajín. Účastníci sa veľmi aktívne snažili získať know-how ako sa dá s Rescom spolupracovať a to dlhodobo.

Microsoft je v súčasnosti pre Resco najlepší partner. CRM projekt v každej firme sa musí totiž stále zdokonaľovať, pridávajú sa nové moduly, dnes je všetko mobilné. S Microsoftom Resco uzatvorilo spoluprácu v oblasti Field service – konkrétne na produkte Microsoft 365 for Field Service. Dynamics 365 je pritom pre Microsoft asi najperspektívnejšia oblasť a Resco k tomu dodáva svoju technológiu. Znamená to, že všade, kde predáva MS Dynamics 365 pre Field Service svoje licencie, tam sa uplatňuje aj Resco technológia.

Viac o tejto konferencii nájdete na webe.

.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu