Smart náramky sa tešia čoraz väčšej popularite. 

Spoločnosť Carneo chce zaujať predovšetkým modelmi, ktoré sú dostupné a ponúkajú okrem očakávaných smart funkcií aj tie, ktoré používateľ využije aj pri rôznych fitness aktivitách. Už na prvý pohľad náramok zaujme svojim vyhotovením, ktoré mu umožňuje meranie EKG,  a to vďaka kovovému kontaktu pod displejom. Čierna farba náramku v kombinácii s farebným displejom pôsobí elegantne. Ide o klasický dizajn, s ktorým náramok môžete používať aj počas každodenných aktivít.

Náramok CARNEO H-Life Platinum je produkt najnovšej generácie s technológiou merania tepu srdca, krvného tlaku a komplexným vyhodnotením EKG, ktorého výstup je diagram. Samozrejmou súčasťou náramku je aj meranie vzdialenosti, krokov a spálených kalórií.

Keďže ide o fitness náramok, tak je chránený voči vode, prachu a potu podľa normy IP67. Náramok upozorní na prichádzajúce SMS, volania a ďalšie notifikácie napríklad z najznámejších chatovacích aplikácií. V neposlednom rade je potrebné spomenúť, že vo výbave sa nachádza aj monitor kvality spánku, vďaka ktorému budete mať prehľad o jeho kvalite.

Srdce pod kontrolou

Fitness náramok Carneo H-Life Platinum v čiernom prevedení disponuje farebným displejom, ktorý je možné aktivovať jednoduchým otočením ruky. Súčasťou náramku je batéria s výdržou približne 5 – 7 dní. Náramok s podporou technológie Bluetooth je kompatibilný s operačnými systémami iOS a Android.

Aplikácia vyhodnocuje celkový fyzický stav, vďaka čomu je možné prispôsobiť napríklad výkon v práci, alebo pri športe. Súčasťou vyhodnotenia sú: Index únavy, fyzická zdatnosť, fyzické a mentálne zaťaženie a funkcie srdca. Súčasťou celkového vyhodnotenia je aj HRV – Heart Rate Variability.

Monitor spánku s monitorom srdcovej frekvencie, či fotoelektrickým snímačom tepovej frekvencie dokáže sledovať a vyhodnocovať tepovú frekvenciu cvičenia, aby ste podľa toho upravili váš výkon a tým nepretržite a efektívne spaľovali tuk.

Môže sledovať srdcovú frekvenciu automaticky 24 hodín a taktiež ju spustiť manuálne. Sledovanie a analýza kvality spánku v celom procese, ako je čas zaspávania, čas hlbokého spánku a plytkého spánku.

Technické parametre:

Google Play
App Store

*Aplikácia CARNEO pre Android bude dostupná čoskoro. Zatiaľ je možné s hodinkami používať šikovnú aplikáciu Wear Heart.

Obsah balenia:

  • 1 * Fitness náramok Carneo H-Life Platinum
  • 1 * Používateľská príručka

Cena: 79 eur

Zdroj: Carneo

Prečítajte si aj:

Inteligentné hodinky CARNEO Gear+ Woman: Športová elegancia pre aktívne ženy

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.