V predaji aj na Slovensku.

Na Slovensku je od dnešného dňa dostupné nové farebné prevedenie smartfónu motorola moto g⁷ power. K farbe Deep Indigo pribudla aj štýlová verzia Ice Violet, s ktorou je moto g⁷ power dostupný u autorizovaných predajcov za cenu 209 Eur s DPH.  

Prívlastok power je zvolený od kapacity batérie. Tá je 5000 mAh a v balení nájdete 15 W nabíjačku, ktorá podporuje technológiu TurboPower. Funkcia je viazaná na procesor, ktorý je v tomto prípade Snapdragon 632. Kapacita pamätí je 4 / 64 GB.

6,2“ displej s rozlíšením HD+ pomôže vo výdrži batérie, mnoho používateľov nebude reálne pociťovať, že majú displej s nižším rozlíšením. Snímač je na zadnej strane, najnovšie sa teraz dá nastaviť aj na ovládanie notifikácii. Funkcia sa dá povoliť priamo v systémových nastaveniach Androidu, nie je súčasťou Moto nadstavby.

motorola moto g⁷ power vo farbe Ice Violet

Fotoaparát má rozlíšenie 12 Mpx. Vďaka procesoru má fotoaparát všetky funkcie, na ktoré ste boli zvyknutí v drahších smartfónoch. Nájdete tu teda funkcie ako Spot Color, Portrait, Cinemagraph.

Tento smartfón nemá duálny fotoaparát na selfie, no výrobca zapracoval na softvéri, ktorý vám vytvorí peknú fotografiu s blurr efektom. Nechýba Google Lens, čo je inteligentný fotoaparát na rozpoznávanie objektov. Podporuje slovenčinu a Google neustále túto funkciu vylepšuje.

moto g⁷ power by mal vydržať 3 dni na batériu. Náročnejší ho vyžmýkajú za dva dni.

motorola moto g⁷ power vo farbe Ice Violet

Zdroj: Motorola

Prečítajte si aj:

motorola moto g7 dostupné na Slovensku. Takéto sú hlavné parametre a ceny (Video)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit