Začiatok nového školského roka sa blíži a čoskoro sa školopovinní naplno ponoria do víru povinností. Dnes už len ťažko zaobídu bez techniky, ktorá uľahčí školské povinnosti, ale aj voľnočasové aktivity. Predstavujeme vám niekoľko zariadení, ktoré ocenia nielen študenti.

Inovatívna štýlovka

Cenovo dostupná novinka P smart Z sa pýši hneď dvoma vychytávkami, ktorými zaujme predovšetkým mladú generáciu. Prvou je veľký (6,59”) displej, z ktorého neukrajuje žiaden výrez. Takmer bezrámčeková obrazovka zaberá až 91 % prednej plochy smartfónu, vďaka čomu umožňuje mimoriadne pohodlné čítanie elektronických kníh, sledovanie videí či prácu s poznámkami. Režim displeja pre redukciu škodlivého modrého svetla ocenia nielen študenti. Ten zabráni nadmernému namáhaniu očí a predchádza ich únave.

Displej bez výrezu by nebolo možné vytvoriť bez použitia revolučného predného fotoaparátu. Ten sa ako periskop vysunie vo chvíli, keď prepnete na režim selfie. Vysunutie zaberie iba sekundu, aby ste neprepásli spontánnu momentku. Pop-up fotoaparát prešiel záťažovými testami a vydrží až 100 000 opakovaných vysunutí.

Huawei P smart Z prekvapí priaznivou cenovkou – na Slovensku ho kúpite za 269 eur.

Pre perfektné fotky

Od smartfónu pre študentov očakávame, že bude spĺňať niekoľko podmienok – cenovou dostupnosťou počnúc a praktickými a inovatívnymi funkciami končiac. Presne taká je novinka P30 lite od Huawei, ktorá k vyššie spomínaným vlastnostiam pridáva ešte jeden benefit: perfektné fotky.

O populárne selfie sa stará 24 Mpx predný fotoaparát s podporou umelej inteligencie, ktorý je špičkou vo svojej kategórii. Nechýba veľké pamäťové úložisko (128 GB), ľahko rozšíriteľné o pamäťové karty, rýchle nabíjanie či štýlový dizajn, ktorý vynikne najmä v gradientnom modro-fialovom prevedení.

Huawei P30 lite na Slovensku kúpite u operátora Telekom v rámci letnej akcie už od 1 eura.

Pohodlné počúvanie hudby či podcastov

Pohodlné počúvanie hudby je neodmysliteľnou súčasťou života mladých ľudí. Audio príslušenstvo môže uľahčiť aj štúdium – stačí si napríklad prepojiť smartfón so slúchadlami a využiť ho na počúvanie audio kníh či podcastov. Bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeLace tento účel splnia perfektne: môžu sa pochváliť kvalitným zvukom a dlhou výdržou batérie. Najmä však umožňujú neuveriteľne rýchle nabíjanie – iba päťminútové napájanie slúchadiel zaistí štyri hodiny plynulého prehrávania hudby. Batéria sa postará až o 18 hodín počúvania hudby, 13 hodín hovoru alebo 12 dní v pohotovostnom režime na jediné nabitie.

Slúchadlá ponúkajú intuitívne pripojenie k smartfónom Huawei, no spárujete ich aj s akýmkoľvek smartfónom, tabletom alebo notebookom.

V rámci letnej akcie ponúka operátor O2 ku kúpe ktoréhokoľvek modelu série Huawei P30 bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeLace zdarma. Ponuka platí do 31.8.2019 alebo do vypredania zásob.

Náramok (nielen) pre športovcov

Jednoduché ovládanie robí zo športového náramku Huawei Band 3 Pro perfektného spoločníka pre aktívnych mladých ľudí. Kto chce lepší spánok pre lepšie výsledky v škole, ocení sledovanie životných funkcií. Na základe získaných dát dokáže navrhnúť možnosti pre zlepšenie kvality spánku.

Ak si do konca augusta zakúpite smartfón Huawei P30 lite u predajcu Nay, získate k nemu zadarmo aj inteligentný fit náramok Band 3 Pro.